Možete li zamisliti da imate 12 djece? Koliko bi vam trebao biti veliki stan ili kuća, koliko veliki frižider, a tek auto?
No nije baš lagan posao niti biti toliko trudan i dojiti. Blogerica Britni Church (32) mama je 12 djece, a prvo je dijete rodila šest dana nakon što je proslavila 16. rođendan i od tada većinu je vremena trudna.

U prvome je braku rodila još četvero djece, a nakon što se 2010. razvela, rodila je izvanbračno još jedno dijete. Potom je 2014. upoznala svoga sadašnjeg supruga Chrisa, s kojim je dobila još šestero djece. Prije dvije je godine rodila trojke, a prije godinu dana svoje najmlađe dijete.

@ourlargefamilylife Reply to @isabalderrama.02 I don’t enjoy pregnancy that much but I’d do it again if I had to. Love these guys so much ❤️ #ourlargefamilylife♬ Gone - Baylee Littrell

Kada se sve zbroji, Britni je ukupno bila trudna 88 mjeseci, ili sedam godina i četiri mjeseca. Ova mama 12-ero djece kaže da ne uživa pretjerano u trudnoćama, ali da jednostavno obožava svoju djecu i da nikada nije zažalila što je rodila toliko djece.

A sada ona praktična računica: Britni i suprug joj Chris na namirnice tjedno troše više od 2000 kuna. 

No Britni želi još djece, samo je odlučila malo pričekati jer, kako kaže, teško joj se brinuti odjednom za četvero djece mlađe od tri godine.