Najstarija sestra Kardashian vodi tešku i iscrpljujuću bitku za četvrto dijete.

Radi se o 43-godišnjoj Kourtney Kardashian koja trenutno pokušava dobiti dijetesa suprugom Travisom Barkerom. Reality zvijezdi i poduzetnici to će biti četvrto, a glazbeniku treće dijete, ali prvo zajedničko.

Ipak, par je otvoreno progovorio o problemima na tom polju te je Kourtney priznala kako trenutno prolaze tretmane umjetne oplodnje. Ono što joj najviše smeta jesu užasni komentari na račun njenog izgleda.

'Svi pišu da sam trudna i da sam se udebljala, a toliko je nepristojno komentirati ljude kada ne znate kroz što prolaze', požalila se Kourtney u novom obiteljskom showu. 'Zbog lijekova koje pijem sam doslovno u menopauzi', nastavila je neutješna zvijezda koja je u nastavku priznala i da se zbog svega osjeća depresivno.

Naime, reality zvijezda tvrdi da je zbog terapija postala potpuno druga osoba, šutljivica, osoba koja ne voli sebe i koja je nabacila dosta kilograma.

'Moje se tijelo ugasilo. Neraspoložena sam i depresivna, ne osjećam se dobro', zaključila je.

Kourtney je inače vrlo rigorozna kada je u pitanju zdrava prehrana pa je na sve njeno tijelo reagiralo suprotno od željenog. O svemu se raspričala i njena majka Kris Jenner koju boli gledati jednu od svojih kćeri u takvom stanju.

'Iako Kourtney ima troje prelijepe djece, ništa ne boli više od toga ako pokušavate dobiti bebu, a mučite se s time', poručila je i priznala kako je ona davne 1994. godine izgubila jedno dijete.