Jedna je mama na Tiktoku, poznata kao @rosapicosa, otkrila kako su je druge mame posramile na dječjem igralištu, i to zbog njenog atraktivnog izgleda.

'Moji instinkti za preživljavanje iz srednje škole govorili su mi da držim distancu. Ali moj sin, bez instinkta za preživljavanje, skočio je točno među njih. Dok sam se kretala prema njemu, čula sam kako jedna mama govori: 'Ma, izgledaš lijepo, ne sviđaš mi se. Na to su se ostale mame nasmijale', započela je Rosie koja je priznala i kako se zbog svega osjećala - užasno.

'Sređivanje ujutro mi pomaže da se psihički pripremim za dan. I ispunjava moja jutra svrhom', iskreno je poručila atraktivna majka koja na spomenutoj društvenoj mreži ima više od pola milijuna sljedbenika.

Srećom, Rosi su se javile brojne druge majke koje su joj dale odgovor na pitanje zar se ne bi smjela više sređivati samo zato što je majka.

'One su pokazale nesigurnost, ne ti. Izgledaš fantastično', 'Nikad se ne treba zapustiti da bi se drugi osjećali dobro', poručile su joj.

Pa tko kaže da je žena ženi vuk?