Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Kate i William zbog djece spremni stati na kraj obiteljskoj tradiciji

Idu li stopama Meghan i Harryja?

Kate Middleton, 38-godišnja vojvotkinja od Cambridgea i njezin suprug, godinu dana mlađi princ William, ponosni su roditelji troje djece - šestogodišnjeg Georgea, petogodišnje Charlotte i dvogodišnjeg Louisa te čine sve kako bi svoju djecu učinili sretnima. Međutim, iako mnogima, kada je riječ o kršenju kraljevskog protokola, na pamet prvi padnu Williamov dvije godine mlađi brat Harry i njegova tri godine starija supruga Meghan Markle, čini se da bi ovog puta upravo William i Kate mogli prekršiti pravila te zanemariti tradiciju, a sve zbog šestogodišnjeg Georgea koji uskoro kreće - u školu, piše magazin Quien, a prenosi Story.

Naime, ekspertica za kraljevsku obitelj Ingrid Seward za navedeni je medij otkrila kako bi William i Kate, poznati i kao moderni roditelji, uskoro mogli 'okrenuti leđa' kraljevskoj tradiciji, odnosno, odbiti malenog Georgea, koji uskoro slavi sedmi rođendan, poslati u - internat.

"Navikli smo da članovi kraljevske obitelji u današnjem vremenu krše tradiciju pa me ne bi šokiralo da i sada naprave po svome. Mislim da će William i Kate paziti na to da su im djeca sretna u školama koje pohađaju", rekla je Ingrid te dodala kako su, unatoč kraljevskome statusu, William i Kate moderni roditelji koji na prvo mjesto stavljaju sreću svoje djece.

"Mislim da će to ovisiti o tome kako će se kod djece razviti osobnost i da će to uzimati u obzir kada će odlučivati o tome bi li djeca bila sretna da žive odvojeno od obitelji. Osim toga, William će se osloniti i na osobno iskustvo kako bi bio siguran da je donio dobru odluku. S obzirom na to da je i sam proživio traumu u djetinjstvu, William jako pazi na mentalno zdravlje svoje djece. Međutim, u internatu bi George imao više slobode i bio bi sigurniji", zaključuje stručnjakinja za kraljevsku obitelj.

Izvor: Story.hr
Fotografije: Profimedia

Najnovije