U preslatkom videu, koji je ne društvenim mrežama objavila Kensingtonska palača, a koji su snimili princ William i Kate Middleton, njihova djeca postavljaju pitanja 94-godišnjem znanstveniku Davidu Attenborough-u. Ono što je najviše razgalilo srca britanske nacije bilo je pitanje dvogodišnjeg Louisa, kojeg su u ovom videu prvi puta čuli da govori u javnosti.
"Koju životinju najviše volite", zanimalo je malenog princa.

"Mislim da najviše volim majmune, jer su jako zabavni! Mogu skakati svuda i ne grizu. Dobro, neki to čine, ali ako ste oprezni onda ne. Jako su smiješni i sviđaju mi se. Nažalost, ne možete imati majmune kod kuće, jer oni žive u šumi", odgovorio je malenom princu znanstvenik.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Princa Georgea zanimalo je koja će životinja sljedeća izumrijeti, a princeza Charlotte svima je otkrila koju životinju ona voli. Zanimalo ju je voli li i on, poput nje, paukove.
"Djeca su veliki obožavatelji Davida Attenborougha i sada su ga konačno upoznali, što im je oduvijek bila velika želja. Dakle, bili su apsolutno oduševljeni. Fascinirao ih je zub morskog psa i kako ga je David pronašao", priopćili su iz kraljevske obitelji.
Princ William i David Attenborough dobri su prijatelji, a zajedno su sudjelovali na nekoliko foruma o zaštiti prirode i očuvanju okoliša.

Tekst: D. P.
Fotografije: Instagram