Ako cijeli život toliko čeznete postati roditelj, a to vam iz nekih razloga ne uspijeva, jednostavno se teško pomiriti sa sudbinom i odustati. Čak niti starija životna dob ne može vas zaustaviti. Jedan američki par, koji svoje objave i iskustvo roditeljstva dijele na TikTok profilu The Vintage Parents, godinama su pokušavali začeti dijete.
Nakon nekoliko spontanih pobačaja, odlučili su posvojiti bebicu, i to u svojim 50-ima.

@thevintageparents However motherhood comes to you, it's a miracle. #thevintageparents#adoptionstory#miscarriage#thevintagemom#whatalie#miscarriages♬ What a time by Niall Horan and Julia Michaels - ana.tpwk

‘Kad sam imala 41, doživjela sam posljednji pobačaj. Rekli su mi da nikada neću postati mama i da se pomirim sa sudbinom. Danas imam 51 i dvogodišnju kćer. Kako god postaneš majka, to je čudesno’, objavila je 51-godišnja mama.

@thevintageparents a pink experience #parentingtoddlers#thevintageparents#parentlifebelikethis♬ Parenting - Mason Smith

Naravno, ono što uvijek kada je riječ o roditeljstvu u starijoj dobi problematično, i ovaj je put došlo u prvi plan diskusija roditelja na TikToku. Mnogi su osudili ovu majku i zaključili da je sebična jer je pošto-poto odlučila ispuniti svoju želju, ne misleći pritom da neće, kad dođe u određenu životnu dob, moći svome djetetu pružiti sve što mu je potrebno.

Drugi su pak istaknuli da je najvažnija ljubav koju dijete prima od svojih roditelja i da ne treba razmišljati tako crno.