Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OTKRILI SVOJ RECEPT I 'ZAPALILI' INTERNET: Roditelji pokazali trikove kako uspavati bebu dok nabrojite do 60

Ako ste isprobali sve metode uspavljivanja za koje ste dosad čuli, a nije vam uspjelo uspavati bebu, pokušajte s ovim trikovima

 beba spava Izvor: Shutterstock

Čarobna riječ od dva slova - OM!

Ako ste čuli za 'om' i njegovu čarobnu moć tijekom meditacije, a vašu bebu teško da nešto može umiriti, pokušajte recept ovoga tate. On je svoju uplakanu kćerkicu uspavao u nekoliko sekundi, i to jednostavnim izgovaranjem riječi 'om'.

Tekuća voda

Mama na snimci odlučila se za jednu drugu metodu, a to je zvuk tekuće vode iz slavine - i uspjela je uspavati svoju rasplakanu i nemirnu bebu. 

'Šššš' uz nježno ljuljuškanje

Nježno ljuljuškajte svoju bebicu i tiho izgovarajte 'šššš'. Uz to, možete je poviti i držati na boku, ali kada je spuštate u krevetić, sjetite se da je uvijek trebate položiti na leđa.  

Maženje maramicom

Ovaj tata došao je na genijalnu ideju. Svoju je bebu nježno mazio papirnatom maramicom po licu. 'Štopajte' mu vrijeme! Beba je zaspala za 40 sekundi.

Zvuk ravnomjernog disanja

Tata je u naručje uzeo svoju uplakanu bebu i palo mui je na pamet da bi mogao bebici pokazati kako se ritmično i duboko diše. Trebalo mu je samo 30 sekundi da uspava bebu.

Možda će vas zanimati

Najnovije