Kako bismo inspirirali nove generacije profesionalaca, MiniPolis u ožujku organizira Festival karijera tijekom kojeg će maleni posjetitelji u tematskim kućicama prvog dječjeg grada upoznavati profesionalce iz različitih djelatnosti.

DSC02659_mala.jpg
Minipolis 

Serija edukativnih radionica i evenata djecu će ohrabriti da otkriju svoje afinitete i potaknuti ih da razviju vještine za karijeru iz snova, a na istraživačkom putu će im pomagati profesionalci iz vodećih hrvatskih tvrtki koji će kroz interaktivnu komunikaciju predstavljati svoja zanimanja.

Eventi Festivala karijera održavat će se svakog vikenda u periodu od 12. do 27. ožujka, a u njemu će sudjelovati MiniPolisove partnerske tvrtke i ustanove - AMZ, Aurelia, Aviva, Chromos, Croatia Airlines, Erste plavi, Franck, HEP, Javna vatrogasna postrojba grada Zagreba, Konzum, Kraš, Purina, SIXT, Tisak, Zagrepčanke i dečki i ZET.
Festival karijera bit će svečano otvoren u subotu, 12. ožujka, u 10 sati nastupom Zagrebačkih mažoretkinja, a rezervacije mjesta na Festivalu nisu potrebne..

Raspored evenata dostupan je OVDJE.