Mnogim muškarcima dolazak njihova djeteta na svijet je jedan od najiščekivanijih trenutaka, no argetinskom liječniku Albertu Cormillotu očinstvo ima poseban značaj budući da je svoje treće dijete dobio u 84. godini života.

Iako je priznati liječnik, njegov privatni život postao je posebno zanimljiv javnosti 2019., kada je obznanio da će se oženiti 48 godina mlađom Estefaniom Pasquini. Prošle godine par je dočekao svoje prvo dijete, sina kojem su dali ime Emilio.

Cormillot je već otac 47-godišnjeg Adriana i 55-godišnjeg Renea. Braća su prihvatila očevu odluku o zasnivanju nove obitelji u poodmakloj životnoj dobi te su se radovala dolasku mlađeg brata na svijet.

Ugledni liječnik jednom je prilikom izjavio da želi poživjeti još najmanje dva desetljeća kako bi vidio najmlađeg sina kako diplomira. "Želim dogurati do 105. godine i vidjeti ga kako prima diplomu. Ulažem puno energije u sve što radim. Neću biti kao mladić, to je sigurno, ali učinit ću ono što mogu učiniti", izjavio je za argetinske medije.

Njegova supruga tvrdi kako je svjesna u što se upustila kada je odlučila zasnovati obitelj s Albertom, a ne obazire se na negativne komentare. "Ne govore ništa što moj suprug i ja već ne znamo ili o čemu nismo razgovarali", poručila je.