Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ne zaboravite na Dan očeva: Očistite park s djecom i budite im primjer!

Ako želite provesti zajedničko vrijeme s djetetom, a ne znate kamo - na Dan očeva Hrvatska udruga za ravnopravno roditeljstvo organizira čišćenje parka u Zagrebu. Svrha okupljanja nije samo druženje, ovaj program ima edukativni ...

 tata i sin u parku

U Hrvatskoj, ali i u još nekim katoličkim zemljama 19. ožujka obilježava se kao Dan očeva, kojim se slavi očinstvo i utjecaj očeva u društvu. Tom prigodom Hrvatska udruga za ravnopravno roditeljstvo organizira zanimljiv program na Trgu Petra Svačića u Zagrebu.

Dakle, svi zainteresirani roditelji i djeca, koji se pojave 19. ožujka od 16 do 18 sati na Trgu dobit će štapove, biorazgradive vrećice i maske te će uz pomoć organizatora i volontera čistiti park.  Ovaj je program edukativnog i savjetodavnog karaktera, a održavat će se uz sve nužne propisane mjere.

'Obilježavanjem Dana očeva s roditeljima i djecom pokazat ćemo da njegujemo vrijednosti obitelji, ravnopravnost roditeljstva i snagu međusobnog pomaganja i podrške u odgoju djece. U suradnji s MaNaBu platformom educirat ćemo i savjetovati kako bismo osnažili djecu, pomažući im da postanu lideri budućnosti kroz poticanje znatiželje, izgradnju temeljnih vrijednosti i razvoj vještina, a sve s naglaskom na brigu o okolišu i društvenu jednakost', poručuju organizatori.

Najnovije