Nakon što je supruga glumca Aleca Baldwina, Hilaria, na svom Instagramu objavila da imaju još jednu bebu, mnogi su ostali zbunjeni. Naime, instruktorica joge njihovo peto zajedničko dijete rodila je prije samo šest mjeseci, a nikako nije ni spominjala mogućnost da imaju još jedno dijete. I premda u početku tajanstvena po pitanju prinove, Hilaria je ipak otkrila i spol i ime, a izvor blizak obitelji otkrio je pak - kako je prinova došla na svijet, piše People.

Dakle, supruga slavnog glumca prvo je objavila fotografiju koju je snimio Alec, a na kojoj je ona sa šestero djece. Uz nju je napisala samo '7' s emotikonom srca i napravila pomutnju. Premda je svima bilo jasno da uz Alecovu kćer Ireland i njihovo petero djece, beba na slici tvori broj 7, nikome nije bilo jasno što se zapravo događa. Sve dok nije objavila još jednu fotografiju, ovaj put bebice te otkrila da su dobili kćerkicu i da se zove Lucia. 

"Tako smo zaljubljeni u svoju kćer, Luciu. Baš kao tvoja braća i sestre, ti si ostvarenje snova", napisala je ponosna Hilaria. 

Malenu im je rodila surogat majka, a na to su se vjerojatno odlučili iz nekoliko razloga. Naime, njihova kći Carmen silno je željela da osim braće ima i sestricu. Ta želja zamalo joj se i ostvarila kada je Hiaria zatrudnjela 2019. godine. Nakon što je već doznala da nosi curicu, u 4. mjesecu trudnoće izgubila je bebu što je uz nju i Aleca, silno pogodilo i njihovu Carmen. Osim toga, prije te trudnoće koja je završila spontanim pobačajem, Hilaria je isto doživjela u prvim tjednima prethodne trudnoće. Nadalje, kao velika pobornica dojenja, moguće je i da je željela da im surogat majka bebu rodi u vrijeme dok ona još uvijek doji najmlađeg sina, ali i dok ima zamrznutih zaliha mlijeka, koje je počela skladištiti odmah nakoh porođaja. 

View this post on Instagram

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

U javnosti je pak tvrdila da je moguće da im maleni Edu (kako ga odmilja zovu) bude posljednje dijete. Tako je u intervjuu za People u studenome 2020. izjavila da "izgleda da su tijekom COVID-a završili sa širenjem obitelji". "Svi me pitaju isto pitanje – hoćemo li imati još djece. Ne znam. Već sam prije rekla da bi to bilo to, zasad. Trenutno se osjećam umorno", tada je objasnila. "I mislim da je trudnoća u vrijeme pandemije jednaka ludilu".

S istim pitanjem, priznala je, 'gnjave' je i djeca. "Oni su navikli da stalno dolaze nove bebe u našu obitelj pa me već pitaju: "Kad će nova beba?" kroz smijeh je rekla Hilaria. "Odgovorila sam im: "Djeco, vrijeme je da me i vi i cijeli svijet prestanete to pitati". To će joj se vjerojatno i ostvariti sada kada je u njihovu obitelj stigla malena Lucia. 

Podsjetimo, Alec i Hilaria uz Luciu, zajedno imaju šestomjesečnog Eduarda Paua Lucasa, dvoipolgodišnjeg Romea Alejandra Davida, četverogodišnjeg Leonarda Ángela Charlesa, petipolgodišnjeg Rafaela Thomasa te sedmogodišnju Carmen Gabrielu. 

Tekst: J. S. 
Foto: Instagram