Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Darujemo vam 3 paketa Lino proizvoda za vaše najmlađe!

U sklopu našeg projekta 'Odbrojavamo 10 dana do Božića uz 10 sjajnih darova' i u suradnji s Linom, tri dana za redom darujemo vam po paket Lino proizvoda, koje i glazbenik Marko Tolja bira za svoga sina. Doznajte o čemu je riječ!

 Marko Tolja i Lino

Kada započeti s dohranom, s čime krenuti, pripremati svježe kašice ili pak gotove... sve su to dileme s kojima se roditelji susreću neposredno prije početka dohrane. Najbolje bi bilo svakodnevno nabavljati svježe namirnice provjerenog porijekla te spravljati domaće kašice koje bi definitivno trebale biti prvi izbor za dijete. Osim zbog načina kuhanja te izbora namirnica, one svježe pripremljene imaju najbolju nutritivnu vrijednost i okus. No pri tome svakako treba paziti da svježe namirnice za pripremu prvih dječjih obroka imaju certifikat bio ili eko, što označava da se radi o kontroliranom uzgoju uz korištenje biološki razgradivih pesticida i herbicida te ekološki prihvatljivih gnojiva. Nažalost, takve svježe namirnice nisu uvijek dostupne, a k tome još ovise i o sezoni. Kada se vrijeme dohrane poklopi s godišnjim dobom u kojem baš i nemamo raznovrsnog voća i povrća, sjajan su izbor gotove kašice. Bilo da je riječ o voćnim, povrtnim, žitnim ili nekoj od kombinacija, uz njih možete biti sigurni da su sirovine provjerenog porijekla te da su prerađene prema najstrožim načelima proizvodnje prehrambenih proizvoda. Osim toga, gotove kašice su i vrlo praktične, posebice kada idete na kakav izlet ili put. 

Da bi vam bilo što jednostavnije kada jednom ponovno putovanja budu sastavni dio života, ali i onda kada nemate ni svježih namirnica ni dovoljno vremena za kuhanje, za vas smo pripremili Lino paket. U njima se nalaze sljedeći proizvodi: 

A zašto baš Lino? Zato što su Lino žitne i žitno voćne kašice nježnog i djeci privlačnog okusa, bez dodanih šećera, lako probavljive, vrlo hranjive i napravljene od pažljivo biranih i kontroliranih sastojaka. Baby keksići i moj prvi flips idealni su za iskustvo prvog grickanja, a mliječni desert Keks jednostavno je neodoljiva poslastica. I još nešto, proizvode Lino voli i glazbenik Marko Tolja, a bira ih bira i za svog sinčića Maru. 

Da biste sudjelovali u ovom darivanju slijedite ove korake: 
1. zapratite Instagram ili Facebook profil/stranicu Lino, ovisno o tome na kojoj društvenoj mreži sudjelujete u darivanju
2. zapratite Instagram ili Facebook profil/stranicu našeg portala Roditelji.hr, ovisno o tome na kojoj društvenoj mreži sudjelujete u darivanju
3. lajkate ovu objavu, tagirajte tri prijatelja čija djeca vole Lino i napišite koje Lino kašice najviše vole vaša djeca 

Sretno! Ovo darivanje traje tri dana, do Božića, no već sutra na Badnjak objavit ćemo nasumično odabranog prvog dobitnika, drugog na Božić, a trećeg na sv. Stjepana.

Dohrana bebe: Vaše najdraže ulazi u novu fazu života: vrijeme je za nove okuse!
Izvor: Youtube

Tekst: J. S. Č. 
Foto: Lino 

Najnovije

Najpopularnije