Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Darujemo vam 5 bogatih paketa s Podravka paštetama!

U sklopu našeg projekta 'Odbrojavamo 10 dana do Božića uz 10 sjajnih darova' i u suradnji s Podravkom, darujemo vam 5 paketa. Kako do njih, doznajte u nastavku!

 Podravka paštete

Imate li već ideju što ćete 'meziti' kad Božić prođe i nestanu svi slatki i slani zalogaji, koje ste ususret tom radosnom blagdanu vrijedno pripremali?

Sigurni smo da ćete nakon dana i sati koje ste proveli u kuhinji, da bi na vašem blagdanskom stolu bilo sve što ste zamislili, trebati mali odmor od kuhanja. No to ne znači da ćete morati odustati od finih zalogaja. Naprotiv, uz Podravka pileće paštete nove generacije i dalje ćete moći uživati u vrhunskim okusima. Pri tom ćete moći biti sigurni da jedete hranu bez konzervansa, aroma i pojačivača okusa, i to napravljenju od isključivo vrhunskih sastojaka. Naime, u njima se nalazi 100% pileće meso prsa i zabatka.

I, znate li već odgovor na pitanje s početka? Naime, nešto slično pitat ćemo sve one koji se žele uključiti u naše darivanje koje organiziramo u suradnji s Podravkom, koja je za vas pripremila 5 paketa u kojima su: dvije šalice, platnena torta, kišobran i sve vrste Podravka pilećih pašteta. A one su sljedeće: Pileća Classic, Pileća Jetrena, Pileća s Vrhnjem, Pileća s Ajvarom i Pileća Pikant, koje jednostavno oduševljavaju okusima. Osim toga, sjajan su izvor proteina, jer se u pilećem mesu nalaze visoko vrijedne bjelančevine koje sadrže sve esencijalne aminokiseline u količini i omjerima koje podržavaju rast, razvoj i oporavak organizma. Osim toga, imaju i visok faktor probavljivosti što znači da će se većina bjelančevina upotrijebiti kao gorivo koje će omogućiti mišićima rast i napredak, a organima da odgovarajuće funkcioniraju. Pileće meso sadrži i male količine masti, dobar je izvor određenih vitamina B skupine te nekih minerala.

I više no dovoljno da na brzinu napravite fini kruh sa začinskim biljem te na još topli namažete neku od Podravka pilećih pašteta. Što kažete?!

Da biste dobili jedan od 5 Podravka paketa koliko smo ih za vas pripremili, slijedite sljedeće korake:
1. zapratite Facebook ili Instagram stranicu/profil Podravke, ovisno o tome na kojoj mreži sudjelujete u darivanju
2. zapratite Facebook ili Instagram stranicu/profil našeg portala Roditelji.hr, ovisno o tome na kojoj mreži sudjelujete u darivanju
3. Lajkajte objavu, tagirajte tri prijatelja koje biste pozvali na snack i napišite što biste im pripremili (koji snack bi to bio)?

 Podravka paštete

Sretnooooo do sutra u 17 sati do kada traje ovo darivanje, i pratite nas i dalje, jer već sutra počinje novo!

Tekst: J. S. Č.
Foto: Podravka

Najnovije

Najpopularnije