Princ Harry i Meghan Markle, po povratku iz Velike Britanije u Kanadu, nalaze se u samoizolaciji. Navodno su se pojavile sumnje kako je princ Harry bio izložen koronavirusu tijekom obavljanja dužnosti tijekom svojeg boravka u Engleskoj , pišu svjetski mediji.

Princi Harry i Meghan Markle, po povratku iz Velike Britanije u Kanadu, nalaze se u samoizolaciji. Navodno su se pojavile sumnje kako je princ Harry bio izložen koronavirusu tijekom obavljanja dužnosti tijekom svojeg boravka u Engleskoj.

Izvor kaže da je Meghan postavila stroga pravila za njihovo osoblje kod kuće i zahtijeva da svi nose rukavice od lateksa i ograniče njihov kontakt s obitelji, posebice s Archiejem. Jako su zabrinuti za obitelj u Velikoj Britaniji; boje se i pomisliti da je Harry mogao biti izložen virusu, kojeg je mogao prenijeti na oca i baku, s kojima je najviše bio u kontaktu. Harry je navodno mogao doći u kontakt s virusom kad je prisustvovao događaju s vozačem Formule 1 Lewisom Hamiltonom, koji je bio u kontaktu s nekoliko osoba zaraženih koronavirusom.  Izvor također kaže kako njih dvoje daju sve od sebe kako bi pomogli drugima, iako ne mogu napustiti dom. U stalnom su kontaktu s organizacijama koje se bave očuvanjem mentalnog zdravlja, kako bi stvorili mrežni sustav podrške za one najugroženije, poput majki koji pate od postporođajne depresije.

Harry i Meghan također su ažurirali svoju Instagram stranicu s porukom podrške.

"Ovo su nesigurna vremena. I sada, više nego ikad, trebamo jedni druge, kako bismo se osjećali manje sami tijekom ovog zastrašujućeg razdoblja. Toliko je ljudi širom svijeta kojima trenutačno treba podrška, koji iza kulisa neumorno rade kako bi odgovorili na ovu krizu. Naša ljudskost u trenutku svega što proživljavamo zbog bolesti Covid-19, nadahnjuje“, napisali su na svojem Instagram profilu Harry i Meghan.

View this post on Instagram

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Tekst: D. P.
Fotografije: Profimedia i Instagram