Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trebate li učiti sa svojom djecom?

Roditelji učenica od prvog do četvrtog razreda, ne propustite besplatno predavanje koje vam pomaže da što bolje shvatite svoju ulogu u djetetovu školovanju

S obzirom na to da su školske obaveze jedan od prvih razvojnih zadataka kojima djeca potvrđuju vlastitu sposobnost, od velike je važnosti da ih vi kao roditelji pravovremeno upoznate i pripremite za ovu životnu promjenu. Osim pripreme odgovarajuće radne sredine, osobito je važno da ih se pravilnim odgojem i savjetima motivira za daljnje uspjehe, što uključuje postavljanje realnih očekivanja, slušanje s razumijevanjem i pružanje podrške kada naiđe problem. Imajući u vidu važnost roditelja u djetetovom odrastanju i sazrijevanju, savjetujemo da dođete na besplatno predavanje na temu „Uloga roditelja u djetetovom učenju“. Predavanje je namijenjeno prvenstveno roditeljima učenika od 1. do 4. razreda osnovnih škola, a organiziraju ga Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ u suradnji s Gradskim uredom za zdravstvo i Gradskim uredom za obrazovanje Grada Zagreba.

Predavanje „Uloga roditelja u djetetovu učenju“ održat će se  u srijedu, 22. siječnja 2020. godine, s početkom u 18.00 sati u Centru za zdravlje mladih, Heinzelova ulica 62a. Održat će ga mr. Andreja Radić, dipl. socijalna radnica.

Tekst: press

Foto: Profimedia

Najnovije

Najpopularnije