Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka Modrić u nedjelju gostuje na Interliberu

Ionako veliku gužvu na Interliberu ove će nedjelje dodatno zakuhati Luka Modrić i njegova autobiografija. Pa dragi ljubitelji nogometa svih generacija, znamo da će vas ova vijest razveseliti!

Hermes naklada s veseljem najavljuje kako će u nedjelju 17. studenoga od 14:30 do 15:30 sati Luka Modrić gostovati na ovogodišnjem 42. međunarodnom sajmu knjiga Interliber u sklopu Premium programa!

Na glavnoj pozornici paviljona 6 Zagrebačkog Velesajma Luka Modrić će s Krunom Lokotarom i suautorom Robertom Matteonijem razgovarati o svojoj upravo objavljenoj autobiografiji "Moja igra". Nakon dvadesetominutnog razgovora uslijedit će potpisivanje knjige za sve zainteresirane čitatelje, koji će svoje primjerke moći prethodno kupiti na štandu Znanja i 24sata.

Luka Modrić ušao je u nogometnu povijest kada je 2018. godine osvojio ono što nitko prije njega nije – sve četiri najprestižnije svjetske nagrade za najboljeg igrača svijeta u istoj godini – Zlatnu loptu Svjetskog prvenstva, FIFA-in The Best, Nagradu UEFA-e i Ballon D’Or. Luka Modrić danas je simbol odlučnosti i ustrajnosti, a njegova životna priča inspiracija za sve generacije čitatelja.

Pokrovitelj Premium programa: Grad Zagreb.

Tekst i foto: press

Najnovije

Najpopularnije