Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dan otvorenih vrata centra KNAP

Danas, 13. rujna, Centar kulture na Peščenici KNAP otvara svoja vrata svim građanima željnih kulture i zabave! Pripremili su bogat i besplatan program kojim predstavljaju novu sezonu.

S početkom u 18 sati Knap ponovno postaje prostor zabave za cijelu obitelj. Pozivamo sve bake, djedove, roditelje i članove obitelji da se zajednički likovno izraze na radionici Kreativna familija.

Također, u 18 sati okupljamo se ispred Centra kako bi započeli s jedinstvenim Tour De KNAP. Ova tura odlična je prilika da istražite tajne našeg Centar, upoznate skrivene kazališne prostore i čujete zanimljivosti o najstarijem kulturnom centru u Zagrebu.

Za one željne knapovske kazališne scene, u 19 sati održat će se besplatna dramsko – lutkarska predstava “S razlogom”, nastala u suradnji UO Loft i KD Pinklec. Ova dječja predstava svojom će poetikom i pričom očarati i one najstarije, a odlična izvedba Petra Atanasoskog, Brune Kontreca I Maria Jakšića istovremeno nasmijava i ostavlja bez daha.

Dok predstava govori o tome kako se sve nedaće i uspjesi događaju s razlogom te nas dovode upravo tamo gdje i trebamo biti, na predavanju za odrasle u sklopu projekta Krafna na KNAP “I ja sam za pravedniju ekonomiju i ekologiju” (19 sati)  predavačica dr.sc. Marija Brajdić Vuković govorit će o tome kako razmišljati na društveno uključiviji i okolišno pravedniji način.

Kao šećer na kraju, u 20 sati pozivamo vas na koncert grupe Mangroove.

Očekuje vas glazbeno putovanje soulom, jazzom i funkom. Zaplešite uz najbolje hitove poput “Srce” i “Sanjala sam ljubav” te uđite s nama u novu, kreativniju i zabavniju sezonu Centra Knap!

Tekst i foto: press

Najnovije

Najpopularnije