Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otvorene prijave za međunarodni glazbeni natječaj za mlade glazbenike „Sounds of Children's Rights“

UNICEF i Pravobraniteljica za djecu pozivaju mlade glazbenike od 10 do 18 godina na natječaj „Sounds of Children's Rights“. Odabrani finalisti dobit će priliku izvesti svoje skladbe na svečanom koncertu 15. studenog u poznatom Wiener Konzerthausu... ...

Ured UNICEF-a u Hrvatskoj i Ured pravobraniteljice za djecu pridružuju se pozivu mladim glazbenicima da se uključe u međunarodni glazbeni natječaj „Sounds of Children's Rights“ te originalnim glazbenim djelima izraze kako doživljavaju dječja prava i svijet u kojem odrastaju. Skladbe i pjesme mogu obrađivati jedno ili više dječjih prava po izboru autora.

„Svako dijete ima pravo u potpunosti i skladno razvijati svoju osobnost odrastajući u obitelji, okruženo srećom, ljubavlju i razumijevanjem“, stoji u pozivu na međunarodni glazbeni natječaj „Sounds of Children's Rights“ kojega u povodu 30 godina Konvencije o pravima djeteta organiziraju UNICEF, Ured saveznog kancelara Republike Austrije i Sveučilište glazbenih i scenskih umjetnosti u Beču. Odabrani finalisti dobit će priliku izvesti svoje skladbe na svečanom koncertu 15. studenog u poznatom Wiener Konzerthausu.

Prijave na ovaj međunarodni natječaj traju do 15. srpnja, a otvorene su za sve mlade glazbenike od 10 do 18 godina. Jedan natjecatelj može prijaviti jednu pjesmu, odnosno skladbu, koje moraju biti osmišljene isključivo za ovo natjecanje.

Prijavnicu je moguće popuniti online putem poveznice:

https://www.kinderrechte.gv.at/international-composition-contest-sounds-of-childrens-rights/.

Uz ispunjenu prijavnicu potrebno je poslati pjesmu, odnosno skladbu.

Više informacija o natječaju, detaljima prijave i traženim formatima dostupno je na poveznici:

https://www.kinderrechte.gv.at/sounds-of-childrens-rights/.

Tekst i foto: press

Najnovije

Najpopularnije