Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kazališno proljeće na Sceni Ribica

Centar mladih Ribnjak i Scena Ribica donose pregršt zanimljivih dječjih predstava ovog ožujka u Ribnjaku

Centar mladih Ribnjak i Scena Ribica omogućili su svojim malim sugrađanima i njihovim roditeljima zanimljive predstave subotama u Centru mladih Ribnjak. Ciklus dječjih predstava počinje već ove subote 2. 3. predstavom 'Ljubiti, samo ljubiti' kreativnog Teatra Poco Loco.

Nastavak ciklusa predstava preuzima Kruna Tarle Art i njene dvije lutkarske predstave – 'Šuma priča',9. 3. koja je idealna za najmlađe gledatelje i 'Krava na ormaru', 16. 3. koja je duhovita verzija slikovnice Skučena kuća.

Subotu 23. 3. ugostit ćemo kazalište Dasku iz Siska i vrlo zanimljivu i edukativnu predstavu 'Voda je život'. Zadnji vikend u ožujku je opet posvećen Teatru Poco Loco i njihovoj raspjevanoj lutkarskoj predstavi 'Stonoga Goga' koja će igrati i u subotu 30. 3. i u nedjelju 31. 3. 2019.

Sve predstave počinju u 11 sati i cijena ulaznice je 30 kuna. Neke predstave kao što je Šuma priča i Stonoga Goga donose i mnogobrojne pogodnosti za posjetitelje. Svakako preporučujemo rezervaciju ([email protected]) te kupnju karata online na cmr.mojekarte.hr ili na blagajni Centra mladih Ribnjak od utorka do petka, od 16 do 20 sati ili sat vremena prije početka predstave.

Tekst i foto: press

Najnovije

Najpopularnije