Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

3. DARoviti tjedan uz niz raznih događanja

Povodom Dana darovitih učenika 21. ožujak, neprofitna Udruga za darovitost DAR organizira niz događanja, kako bi ukazala na potrebu za organiziranim, strukturiranim uočavanjem, praćenjem i podržavanjem darovitih učenika u Hrvatskoj

Izdvajamo i pozivamo vas na besplatnu međunarodnu konferenciju “Novi pristup u radu sa darovitim učenicima”, koja se održava 21. 3. 2018. u Kući Europe, ulica Augusta Cesarca 4, Zagreb, uz partnerstvo European Talented Centre iz Budimpešte. Konferencija je namijenjena stručnim suradnicima, učiteljima, nastavnicima, ravnateljima osnovnih i srednjih škola, roditeljima.

Termin konferencije: 9:15 do 16:30h. Obavezna prijava putem linka: https://goo.gl/forms/nWOI2apoIB10IrUl1 do 20.03.2018.

Osim međunarodne konferencije, u ime Udruge DAR i INA spajaLICA HUB-a pozivamo Vas u Medulićevu 34, Ininu kuću udruga, gdje u periodu od 21. – 24.3.2018. organiziramo niz besplatnih događanja za djecu i roditelje, interaktivnih i kreativnih radionica, stručnih predavanja i prezentacija.

Priloženo Vam dostavljamo raspored događanja te u nastavku, poveznica na prijave, koje su obavezne radi ograničenog broja sudionika!

Više detalja o programu čitajte na www.udrugadar.hr

Tekst i foto: press

Najnovije

Najpopularnije