Maja Lena Lopatny, kći naše glumice Mije Begović, početkom ove godine je otkrila da je trudna, a sad sitno broji do poroda, piše Story.hr.

Iako se ne voli previše eksponirati, buduća mama povremeno objavljuje fotografije na društvenim mrežama, a sad je objavila fotografiju na kojoj pozira uz bazen i na kojoj se vidi da bebu zaista neće još dugo čekati.

'Ne mogu vjerovati da toliko sitno brojimo', napisala je uz fotografiju koju je objavila na Instagramu, a u hashtagu je dodala da je 40 tjedana trudna što znači da bi trebala roditi svaki tren.

Podsjetimo, Maja Lena je ranije otkrila da čeka djevojčicu, ali nije otkrivala puno drugih detalja o trudnoći. O svom partneru Kalu Šeparoviću gotovo nikad nije govorila.

Koliko se veseli unuci nije skrivala njena poznata majka glumica Mia Begović koja svoje veselje podijelila sa Storyjem

'Kada mi je Maja Lena rekla za trudnoću, zanijemila sam od pozitivnog šoka. Proradila je tahikardija, u tom trenutku nisam mogla progovoriti. Počela sam se smiješiti, osjetila da mi se lice opušta, da su se oči napunile suzama, a ona je bila zbunjena. Ništa nisam mogla izgovoriti od navale blaženstva, kao kad osjetiš leptiriće u trbuhu’, rekla nam je između ostalog.