Australka Alisha Evans ostavila je internet bez riječi nakon što je pokazala svoj ogroman trudnički trbuh i pojasnila da ne nosi blizance ili trojke.

U videu u kojem je obučena u kratke hlačice i sportski grudnjak, žalila se na suprugov stav koji joj je išao na živce. "Osam mjeseci trudničkih hormona i moj zaručnik ima smjelosti napraviti i najmanju promjenu u tonu glasa", napisala je snimku.

Videozapis je brzo postao viralan, prikupivši više od dva milijuna pregleda, ali to nije bilo zahvaljujući njezinim problemima povezanim s trudnoćom već zato jer gledatelji nisu mogli prestati gledati njezin ogroman trbuh.

Ovo su neki od zbunjenih komentara:

"Oprostite, je li zaručnik unutra!?"

"Toj će bebi tvoja kuća biti jako mala".

"Osam mjeseci? Jeste li mislili osam godina?"

"Ta beba živi u penthouseu s pet kreveta i tri kupaonice".

"Hoće li soba biti dostupna za iznajmljivanje nakon što se trenutni stanar iseli? Jako sam zainteresiran."

Mislili da nosi trojke ili barem blizance

S tako velikim trbuhom mnogi su pretpostavili da Alisha očekuje trojke ili barem blizance.

"Isuse, koliko ih je unutra?" upitala je očito šokirana žena. "Blizanke?" upitao je drugi.

"Neka me netko označi kad objavi da je dobila trojke iznenađenja", nasmijao se treći.

Stoga su ljudi sigurno bili šokirani kada je otkrila da nosi samo jednu bebu.

Mame s dijabetesom obično imaju veće bebe

U komentarima je Alisha objasnila da živi s dijabetesom tipa 1 (T1D) i kaže da je to razlog njezinog velikog trbuha.

Prema Healthline, općenito se vjeruje da će mame s T1D imati veće bebe zbog viših razina šećera u krvi, a iako to može biti često u trudnoći, nije uvijek slučaj. To također ne znači nužno da su bebe s T1D roditeljima manje zdrave od ostalih, unatoč tome što su veće.

Nakon što je podijelila viralnu snimku, Alisha je otkrila koliko joj je boli nanijela trudnoća, posebno pred kraj. U 35. tjednu trudnoće, saznala je da ima razdražljivu maternicu, koja "uzrokuje kontrakcije, ali se nikad ne širi". Ali ono što ju je najviše pogodilo, rekla je, nisu dnevne injekcije za T1D ili bol. "[Jedina] stvar koju sam mrzila bili su svi pregledi", našalila se.

Nakon tjedana provedenih u bolnici, Alisha je rodila zdravog dječaka hitnim carskim rezom teškog malo više od 4,5 kilograma.