Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SVOJIM MALIM TRBUHOM ZAPREPASTILA I LIJEČNIKE: Biste li ikad rekli da je ova žena u osmom mjesecu trudnoće?

Autor Sanja Matasić

Mama je pokazala svoj trudnički trbuh neposredno prije poroda i zbunila pratitelje.

 mali trbuh Izvor: TikTok Screenshot

Svaka je trudnoća različita pa tako se i veličina trbuha razlikuje od trudnice do trudnice. Jedna je trudnica na svom TikToku odlučila pokazati kako izgleda njezin trbuh neposredno prije poroda jer su se i liječnici začudili kako je malen.  

U osmom mjesecu trudnoće trbuh joj je bio tek malo ispupčen i nitko iz njezine okoline ne bi rekao da joj je termin za mjesec dana. Otkrila je kako je razlog njezina malenog trudničkog trbuha to što joj je beba smještena više prema leđima, ali i da je riječ o genetici. Kako kaže, ni njezina mama nije imala veliki trudnički trbuh.

@the.harris.familyy Reply to @justme.cj I will try and get back to all your questions if you post them below! #hiddenpregnancy#pregnancy#nobabybump#pregancytiktok#pregnancyjourney#pregnancyupdate#bumpdate#smallbump#viral#viralvideo#viraltiktok#fy#fyp♬ Here Comes the Sun - Relaxing Instrumental Music

Tako malim trbuhom čak je uspjela zbuniti i liječnike koji su se često pitali jesu li joj odredili pravi termin poroda. Pratitelji na TikToku su s nevjericom gledali njezin trbuščić pitajući se kako se beba uopće mogla smjestiti u tako malome prostoru.

'Tvoja poslednja fotografija sam ja nakon što popijem čašu vode', našalila se jedna korisnica društvene mreže, dok neke tvrde kako imaju takav trbuh i kada nisu trudne.

Možda će vas zanimati

Najnovije