Candy Kenny je na TikToku objavila video svog trbuha nakon rođenja trojki i time oduševila brojne žene. Začela je, kako kaže, prirodnim putem, neplanirano, te da su ona i njezin suprug bili oduševljeni kada su saznali da će imati trojke. Razlog radi kojeg je objavila video leži u njezinoj želji da svima pokaže istinu o tijelu nakon poroda, osobito trbuhu koji je poveći i 11 dana nakon što su trojke ugledale svijet. U komentarima su joj se zaredali komplimenti na račun izgleda.

@candykenny2 11days postpartum with triplets! It’s amazing what the female body is capable of! #triplets#tripletbelly#postpartum#pregnancy#afterbirth#belly#multiplepregnancy#strechmarks#healing#tripletslife#momsontiktok#tripletsoftiktok#spontaneoustriplets#baby#blessed#momsoftiktok#pregnanttiktok#pregnanttiktok#postpartumbody#bodyafterbabies♬ Beautiful (feat. Camila Cabello) - Bazzi


Stručnjaci ističu da će se kako se maternica smanjuje na svoju uobičajenu veličinu i višak tekućine izlazi iz tijela, trbuh postupno splašnjavati. Rastegnuti trbušni mišići i opuštena koža će se najvjerojatnije početi učvršćivati. Ako ste imali carski rez, može proći dva tjedna da ožiljak zacijeli (i šest tjedana ili dulje da se potpuno oporavite od operacije). Šest do osam tjedana nakon poroda, vaša se maternica vjerojatno vraća u normalan položaj. Smršavjeli ste, ali možda, još tjednima ili mjesecima, nećete postići težinu prije trudnoće.