Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ISTINITA PRIČA ŽENE KOJA JE DOBILA POSAO U 6. MJESECU TRUDNOĆE: 'Odlučila sam reći istinu na razgovoru'

Trudnica je na LinkedInu podijelila svoju priču o zapošljavanju u šestom mjesecu trudnoće koja je ugodno iznenadila tisuće korisnika.

 Trudnica dobila posao u šestom mjesecu trudnoće Izvor: Shutterstock

Trudnica Anna Franziska Hunger na LinkedInu je podijelila svoju priču koja je postala viralna jer je mnogima još uvijek nezamisliva. Naime, otkrila je da je u šestom mjesecu trudnoće dobila posao.

“Trudna sam i zaposlila sam se. Iako ovo postaje mainstream, zaposliti trudnicu još uvijek zvuči kao oksimoron”, napisala je Anna.

U nastavku je objasnila da ju je tijekom razgovora bilo strah reći da je trudna iako je kvalificirana za posao i zna da je diskriminacija trudnica tijekom procesa zapošljavanja zabranjena.

“Više puta mi je rečeno da prikrijem trudnoću dok ne potpišem službenu ponudu. Odlučila sam da neću raditi kompromise i reći istinu, u 6. mjesecu trudnoće. Želim biti uzor svojoj kćeri i raditi za tvrtku koja cijeni i osnažuje zaposlene majke koje odgajaju dvoje male djece”, pojasnila je u svojoj objavi.

Uz to što je zaposlena, Hunger je dobila i porodiljni dopust, što brojne zaposlene žene mogu ostvariti tek kada na radnom mjestu provedu određeno vrijeme.

Možda će vas zanimati

Najnovije

Najpopularnije