Razmišljate o porodu i nije vam svejedno, a zbog svih priča koje ste čuli od svojih prijateljica, njihovih prijateljica, mame, možda i bake, najradije biste prespavali i probudili se s bebom u naručju.

Jedan od načina kako otjerati strah i opustiti se je smijeh, odnosno u svakoj situaciji koja vam se čini stresnom, pronaći neke duhovite trenutke i dobro se nasmijati.

Osim što se za porod pripremate fizički, važna je i psihička priprema. Iako nikad ne možete u detalje pretpostaviti tijek svoga poroda, dobro je znati što vas otprilike očekuje.

Na vrlo duhoviti i zabavan način novinarka BuzzFeedaKrista Torres dočarala je svoj doživljaj poroda, a u želji da ohrabri i opusti sve buduće mame koje se ne osjećaju baš ugodno pred izvršenje ovoga zahtjevnoga zadatka.

@callmekristatorres the most accurate demonstration of vaginal childbirth with medical students and poop. IF YOU KNOW YOU KNOW! #vaginalchildbirth#childbirth#birthing#birthingstory#beingborn#monsoftiktok#firsttimemom#newmom#medicalstudent#medstudent#poop#baby#delivery#laboranddelivery#newbaby#justborn#momlife#pooping#TheHarderTheyFall♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Krista je odgovorila i na pitanja koja najčešće muče buduće mame prije negoli dođe njihov dan D, ali je prikazala i kako porod doživljava rodilja, otac bebe, liječnik, a ubacila je i studente koji će jednoga dana postati liječnici ili primalje.

Pa, drage buduće mame, opustite se, a kad dođete u rađaonu, možda primijetite određene sličnosti s likovima iz Kristinog videoklipića, i to vas nasmije.