Fotografija koju je prije više godina objavila majka četvero djece u kratkom je vremenu postala viralna, a dijele je i danas.

Jill Krause, spisateljica i majka četvero djece, prije par godina je pronašla staru fotografiju snimljenu nakon jednog od njezinih poroda i odlučila je podijeliti s javnošću. Naime, Jill je iskoristila priliku da se zahvali medicinskim sestrama koje su joj pomogle u tim teškim trenucima.

'Nikada neću zaboraviti lica medicinskih sestara koje su me pratile na toalet nakon svakog poroda. Oni trenuci kada sam bila ranjiva, preumorna, uplašena, rastrgana i kada je moje dostojanstvo odavno nestalo, odnosili su se prema meni s pažnjom i poštovanjem. Za mene je to bio trenutak ohrabrenja i potvrde da imam nekoga tko će mi pomoći, čak i za ono kratko vrijeme u wc-u dok mi sestra objašnjava kako da stavim ledene obloge na donje rublje. Ova fotografija me vratila u to vrijeme. Kao da opet mogu osjetiti flastere. Svaka čast svim medicinskim sestrama', napisala je Jill u svojoj iskrenoj objavi.

Njezina fotografija ganula je na tisuće majki koje su imale potrebu podijeliti svoja iskustva.

'Nikad neću zaboraviti kako sam poslije poroda sklonila lice sa grudi sestre koja mi je pomagala i ugledala njenu majicu natopljenu mojim suzama i znojem. Rekla sam joj da mi je žao, a ona mi je odgovorila: 'Draga, ovo je život na mojoj majici, ne bih nigde drugde radije bila. Hajde da izvadimo to dijete', rekla je jedna majka, a druga je dodala:

'Uvijek ću pamtiti sestru koja mi je prvi put nakon poroda pomogla u kupaonici. Krvarila sam i osjećala sam se užasno poniženo, ali nije ni trepnula. Stalno sam se ispričavala, a ona me uvjeravala da nije problem. Nikad neću zaboraviti kako mi je čistila stopala i kako sam mislio da je Bog mislio upravo na to kada je rekao da volimo svoje bližnje', iskreno je napisao drugi.