Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako prolaze dani i online škola u domu naše poznate glumice

Kako provode dane kod kuće i zašto je "karantena" najteža tinejdžerima, pa i njezinom sinu Raulu

 bojana gregorić vejzović

Online škola pravi je izazov za cijeli obrazovni sustav, ali i za obitelji školaraca, osobito sada kada i mnogi roditelji rade od doma. Posao od kuće treba funkcionirati, a istodobno treba i nadzirati školarce koji neprestano nešto pitaju i komentiraju. Kako raditi doma i ne "poludjeti", pitanje je koje si mnogi roditelji postavljaju. Glumica Bojana Gregorić Vejzović majka je dvoje školaraca: 13-godišnjeg Raula i 9-godišnje Zoe. Za Story je ispričala kako online škola izgleda u njezinom domu. Kći, rekla je, nastavu prati preko televizije, s obzirom da je treći razred, dok sinu od srijede kreće nastava u virtualnim učionicama.

Kako su se mališani snašli? Nedostaje li im škola, prijatelji, učiteljica?Naravno da im nedostaju prijatelji i druženja. Tinejdžerima mislim da najteže pada karantena jer šetnje u prirodi sa starcima, sto im je jedina opcija, beskrajno su dosadne. No, nemaju izbora!

Mislite li da je ovo dobra alternativa i da će pomoći djeci?
Svakako je dobra! Najgore bi bilo gubiti vrijeme pa suludim tempom nadoknađivati kada se situacija smiri. Ovako kvalitetno ispune barem jedan dio dana!

Kako ste im objasnile nastalu situaciju te kako provodite ove dane kod kuće?
Čitamo, gledamo serije, pospremamo stan, što im posebno ide na živce i eventualno prošetamo do Tuškanca. Nadamo se da će čim prije sve biti u normali...

Izvor: Story
Fotografije: Instagram

Najnovije

Najpopularnije