BRITANSKA GLUMICA UVJERENA KAKO JE OVO NAJBOLJI MJESEC DA ZATRUDNITE: Njezino objašnjenje će vas šokirati

Devora Wilde objavila je video u kojem objašnjava koji je po njenom mišljenju najbolji mjesec za začeće i njime neugodno iznenadila brojne pratitelje

Instagram Britanska glumica uvjerena kako je ovo najbolji mjesec da zatrudnite

Budući da smatra kako je trudnoća tijekom ljeta puna izazova, britanska glumica bugarskih korijena, Devora Wilde, u videu na Tik Toku ističe kako je najbolje razdoblje za začeće kolovoz.

"Cijelo ljeto si provela super i uživala, izgledala si sjajno u bikiniju. Sve je super. Onda zatrudniš i počinje prvo tromjesečje, neke žene dobiju jutarnje mučnine. Ali to je u redu, ljeto je gotovo, pa tko brine za jutarnje mučnine, možeš povratiti. Ta će faza trajati do prosinca - baš u vrijeme praznika. Do prosinca bi simptomi jutarnjih mučnina trebali nestati, omogućujući ženama povećani apetit. I možete jesti što je više moguće. Također, ako ne želite rano reći ljudima za svoju trudnoću imate sreće, zima je i hladno. Možete nositi velike džempere i skrivati trudnoću", nastavila je.

Zatim dolazi drugo tromjesečje pa je Devora predložila odlazak na "dječji medeni mjesec" koji je popularan u SAD-u, ali ne i kod nas.

"Budući da pada kiša i mokro je, to je odličan izgovor za odlazak na odmor. Siječanj, veljača - u ovo vrijeme možete letjeti i bit će vam super. Sada biste se opet trebali osjećati dobro. Naposlijetku, u trećem tromjesečju većina se žena ne osjeća baš dobro. Teže je naspavati se pa se možete opustiti kod kuće. Termin će vam vjerovatno biti u travnju što novopečenoj mami daje nekoliko mjeseci vremena da se oporavi prije ponovnog početka ljeta. Stignete ući u rutinu s novorođenčetom i, eto, ljeto... Možda ćete opet imati svoje bikini tijelo, tko zna? Čitavo ljeto možete uživati s novorođenčetom, možda čak i otići na odmor” – rekla je Devora.