Budući da smatra kako je trudnoća tijekom ljeta puna izazova, britanska glumica bugarskih korijena, Devora Wilde, u videu na Tik Toku ističe kako je najbolje razdoblje za začeće kolovoz.

"Cijelo ljeto si provela super i uživala, izgledala si sjajno u bikiniju. Sve je super. Onda zatrudniš i počinje prvo tromjesečje, neke žene dobiju jutarnje mučnine. Ali to je u redu, ljeto je gotovo, pa tko brine za jutarnje mučnine, možeš povratiti. Ta će faza trajati do prosinca - baš u vrijeme praznika. Do prosinca bi simptomi jutarnjih mučnina trebali nestati, omogućujući ženama povećani apetit. I možete jesti što je više moguće. Također, ako ne želite rano reći ljudima za svoju trudnoću imate sreće, zima je i hladno. Možete nositi velike džempere i skrivati trudnoću", nastavila je.

@thisisdevo Shamelessly plugging those summers #fyp#pregnant#pregnancytok#mamastobe#momsoftiktok#pregnancy#babybump#babyplanning♬ original sound - Devora

Zatim dolazi drugo tromjesečje pa je Devora predložila odlazak na "dječji medeni mjesec" koji je popularan u SAD-u, ali ne i kod nas.

"Budući da pada kiša i mokro je, to je odličan izgovor za odlazak na odmor. Siječanj, veljača - u ovo vrijeme možete letjeti i bit će vam super. Sada biste se opet trebali osjećati dobro. Naposlijetku, u trećem tromjesečju većina se žena ne osjeća baš dobro. Teže je naspavati se pa se možete opustiti kod kuće. Termin će vam vjerovatno biti u travnju što novopečenoj mami daje nekoliko mjeseci vremena da se oporavi prije ponovnog početka ljeta. Stignete ući u rutinu s novorođenčetom i, eto, ljeto... Možda ćete opet imati svoje bikini tijelo, tko zna? Čitavo ljeto možete uživati s novorođenčetom, možda čak i otići na odmor” – rekla je Devora.