Dvojica braće koji su tate djevojčica na TikToku su pitali pratitelje za savjet u koji WC je bolje voditi kćeri - u muški, jer su tate muškarci pa da ne dovode druge žene i djevojčice u neugodnu situaciju, ili pak u ženski, jer možda je tako ugodnije djevojčicama?

"Kao tata kćeri, vodim svoju kćer u muški WC, naravno, u kabinu u tom prostoru. Moj brat vodi kćer u ženski toalet. Ženski toalet. Ne znamo koji je pravi način za to ili kako se žene osjećaju. Jednostavno mi nije ugodno ući u ženski toalet."

Njegov brat dodaje: "Radije ih vodim u ženski toalet, čistiji je i uredniji od muškog."

"Dakle, kao tata djevojčica, koji je pravi način, koji je toalet pravi izbor u koji možete odvesti svoju kćer kao otac?", pita se ovaj tata.

Mišljenja roditelja

Nakon što je ovaj video postao viralan, nekoliko je mama dalo svoje mišljenje o ovom pitanju, napomenuvši da bi im bilo sasvim u redu da on dolazi u ženski WC dokle god se predstavi da je tata djevojčice.

"Kad ulaziš u ženski WC samo viči da ulazi tata cura", napisao je jedan korisnik.

"Radije bih da se moj muž najavi i odvede naše cure u ženski."

"Dame će vas prihvatiti, samo se najavite. Ako vam neke žene stvaraju probleme, one očito nemaju djece. Ignorirajte ih”, napisao je jedan.

Još jedan tata djevojčica je napisao: "Kao tata djevojčica, uvijek sam išao u muški WC i nikada nisam imao problema".

"Tata me znao odvesti u muški toalet i tjerao me da zatvorim oči dok ne uđemo u kabinu! Nikada nije bio problem ni meni ni mojoj mami! Što god vam više odgovara", savjetovao je drugi.

Činjenica da ovi očevi uopće razgovaraju i razmišljaju o tome kako bi se njihove kćeri i druge žene osjećale ugodno govori sve. Sve dok ih čuvaju, čini se da bi obje opcije mogle funkcionirati.