HOROSKOP OTKRIVA KOJA JE VAŠA IDEALNA DOB ZA RAĐANJE: Ovnovi i Rakovi ne bi trebali čekati predugo

Iako je teško povjerovati, astrolozi ističu kako vam horoskopski znak može puno toga reći o tome kada biste trebali imati dijete

Shutterstock Astrolozi ističu da svaki horoskopski znak ima svoju idealnu dob za rađanje

Ova predviđanja će vam pomoći da isplanirate svoj život i postavite ciljeve za budućnost ukoliko želite imati obitelj. Možda mislite da još uvijek nije pravo vrijeme za takvu odluku, ali astrolozi kažu kako za svaki horoskopski znak postoji trenutak u kojem su se zvijezde tako idealno posložile da bi bila šteta ne iskoristiti ga.

Ribe – savršena dob je 28
Ribe su veliki sanjari, sanjaju o dolasku potomka na ovaj svijet. No morat ćete pričekati do kasnih dvadesetih kako bi se vaš san ostvario. Do tada se možete usredotočiti na karijeru i druge životne ciljeve.

Jarac – savršena dob je 21
Jarac poštuje tradiciju i običaje i dovoljno je zreo da se nosi sa svim odgovornostima. Stoga je idealno vrijeme za vjenčanje i djecu u ranim dvadesetima. Imate sve kvalitete odlične majke i uspješno ćete balansirati s privatnim životom i karijerom.

Djevica – savršena dob je 30
Žena Djevica stalno odgađa rađanje zato što je više fokusirana na karijeru. No, trudnoća bi se trebala dogoditi oko 30-e, i to slučajno, bez ikakvog plana.

Strijelac – savršena dob je 26
Strijelci su po prirodi pustolovi, vole putovati pa ih ideja da imaju dijete može uplašiti jer ne žele biti vezani. Idealno bi bilo roditi u dobi od 26 godina. Očigledno je da će to biti planirana trudnoća. Postupno ćete ublažiti svoju avanturističku prirodu i počet ćete se brinuti za obitelj.

Shutterstock  Strijelci su po prirodi pustolovi, vole putovati pa ih ideja da imaju dijete može uplašiti jer ne žele biti vezani

Lav – savršena dob je 33
Ambiciozni Lavovi najprije žele ostvariti svoje profesionalne ciljeve i živjeti kao lavovi, uživati u životu punim plućima, a tek u tridesetima planirati dijete. Tu će vaš multitasking doći do izražaja - brinut ćete za bebu, obitelj i karijeru.

Rak – savršena dob je 20 godina
Rak je pravi majčinski tip i spreman je rano zasnovati obitelj. Budući da često žele više djece, mogu slobodno rađati do 30-e.

Škorpion – savršena dob je 27
Vodit ćete vrlo sretan i romantičan život do 27. godine, a zatim se odlučiti na dijete. Bit ćete jako uzbuđeni što ćete dobiti dijete i imate sve osobine sjajne majke. Nikada nećete pristati na kompromis što se tiče vaše djece.

Vodenjak – savršena dob je 34
Ovaj horoskopski znak je dijete u duši. Po prirodi ste koketni i nikada nećete biti psihički spremni imati obitelj. Stoga nemojte žuriti s trudnoćom. Oko 34. godine bit ćete emocionalno stabilniji i zreliji.

Bik – savršena dob je 22
Ovaj horoskopski znak prvo želi pronaći partnera punog ljubavi koji će brinuti o njemu i djeci. Rano ćete zasnovati obitelj i djeci ćete prenijeti istinske obiteljske vrijednosti.

Shutterstock  Bikovi će rano zasnovati obitelj i djeci prenijeti istinske obiteljske vrijednosti

Vaga – savršena dob je 29
U dvadesetima ćete biti zaposleni i fokusirani na karijeru, no kada jednom dobijete dijete nestat će strah i uživat ćete u majčinstvu.

Blizanci – savršena dob je 33
Uživat ćete u mirnom životu sa supružnikom, a tek ćete se u dobi od 33 godine odlučiti na bebu. I bit ćete izvrsna mama svom novorođenčetu.

Ovan – savršena dob je 19
Marljivi ste i jako dobro planirate svoju budućnost. Možda je to razlog radi kojeg ćete rano započeti obiteljski život. Udat ćete se do 19. godine i planirate imati dijete do 21. godine.

Shutterstock  Ovnovi će rano započeti obiteljski život

Izvor: astrologergupta.com