„NEYMAR: DOBIT ĆEMO BEBU!“ Pogledajte kako svjetske zvijezde objavljuju svoju trudnoću na Instagramu

Nogometni as Neymar na svom je Instagram profilu nizom atraktivnih fotografija otkrio da s djevojom Brunom Biancardi čeka dijete. Pogledajte njegovu objavu, ali i originalne objave ostalih svjetskih zvijezda

Instagram Nogometaš Neymar na Instagramu je objavio trudnoću partnerice Brune Biancardi

Jedan od najboljih svjetskih nogometaša, 31-godišnji Brazilac Neymar, objavio je na svom Instagramu profilu da s djevojkom Brunom Biancardi čeka dijete. Više od 200 milijuna pratitelja razveselio je setom fotografija na kojoj trudnoj 28-godišnjoj influencerici ljubi i mazi trbuh, a uz njih je napisao:

Instagram  Bruna Biancardi 28-godišnja je brazilska influencerica

'Sanjamo o tvom životu, planiramo tvoj dolazak i znamo da si tu da upotpuniš našu ljubav, da naše dane učiniš puno sretnijima. Pridružit ćeš se prekrasnoj obitelji, imaš brata, bake i djedove, ujake i tetke koji te već sada jako vole! Dođi nam brzo, čekamo te! 'Prije nego te stvorih u krilu materinu, izabrao sam te. Prije nego ti izađe iz krila materina, posvetio sam te' - Jeremija 1:5“.

Instagram  Neymar i atrkativna Brazilka u vezi su od 2021. godine

Nagađa se da su Neymar i atraktivna Brazilka u vezi od 2021., ali su svoju romansu držali u tajnosti sve do siječnja 2022. kada su ljubav javno obznanili na Instagramu. Međutim, razišli su se u kolovozu 2022., a ubrzo nakon toga su obnovili romansu. Neymar iz veze sa sunarodnjakinjom Carolinom Dantas ima sina Davija Luccu koji je rođen 2011.

Profimedia  Nogometaš sa sinom Davijem Luccom rođenim 2011.

No nije Neymar jedini koji je svoju intimu sam objavio putem Instagrama. U posljednje vrijeme to čini sve veći broj svjetskih zvijezda. Donosimo neke od originalnijih objava:

Lindsay Lohan

Glumica je prije mjesec dana na Instagramu objavila da ona i suprug, financijski stručnjak Bader Shammas, očekuju svoje prvo zajedničko dijete i to fotografijom dhečjeg bodija.

Kaley Cuoco 

Glumica je danas već majka djevojčice, a njezin je dolazak na svijet najavila u listopadu prošle godine serijom fotografija na Instagramu na kojima pozira s partnerom, glumcem Tomom Pelphreyjem. 

Mandy Moore

Pjevačica i glumica u lipnju prošle godine je s obožavateljima podijelila vijest da čeka drugo dijete sa suprugom Taylorom Goldsmithom. Sretnu vijest je najavila fotografijom njihovog starijeg sina Augusta koji nosi majicu s natpisom "Veliki brat". U međuvremenu je rođen i njihov drugi sin Oscar.

Rosie Huntington-Whiteley

Model i glumica na neobičan je način objavila vijest da ona i partner Jason Statham čekaju drugo dijete, kćer Isabellu koja se rodila početkom 2022. Nakon niza fotografija na kojima pozira u različitim odjevnim kombinacijama, posljednja je snimljena u haljini koja otkriva njezin trbuščić. Par ima i starijeg sina Jacka. 

Ashely Graham

Plus Size model u siječnju 2021. postala je majka blizanaca Malachija i Romana, a njihov je dolazak na svijet najavila nekoliko mjeseci ranije atraktivnom fotografijom objavljenom na Instagramu. Na njoj Ashely pozira naga, a snimio ju je suprug Justin Ervin s kojim ima i trogodišnjeg sina Isaaca. 

Gal Gadot

Izraelska glumica objavila je fotografiju na kojoj na krevetu pozira sa suprugom Yaronom Varsanom i njihove dvije kćeri, Mayom i Almom. Ako se bolje zagledate shvatit ćete da suprug drži ruku na njezinom zaobljenom trbuščiću. Najava je to dolaska na svijet njihovog trećeg djeteta, kćeri Danielle, koja je rođena u ljeto 2021.

Halsey

Pjevačica je sretnu vijest da čeka prvo dijete objavila u siječnju 2021. i to atraktivnim fotografijama na kojima pozira gotovo naga, a u prvom planu je njezin veliki trbuščić. Danas su ona i partner Alev Aydin roditelji dječaka Endera.

Karlie Kloss

Uspješni model snimio je video kako bi pratiteljima na Instagramu objavio trudnoću s prvim djetetom. Danas su ona i suprug Joshua Kushner sretni roditelji dječaka Levija Josepha koji je na svijet stigao u ožujku 2021.