ROĐENI DA RJEŠAVAJU PROBLEME I VIZIONARSKI GLEDAJU SVIJET: Djeca rođena u ova tri znaka pravi su pametnjakovići

Naravno, inteligenciju djeca nasljeđuju od roditelja, ali neki horoskopski znakovi otvoreniji su za iskorištavanje svojih kognitivnih potencijala.

Shutterstock

Iako genetika kaže da se inteligencija nasljeđuje od roditelja, astrolozi tvrde kako i horoskopski znak u kojem je dijete rođeno određuje one fine nijanse.

Ako vjerujete u astrologiju, doznajte koja su to tri najinteligentnija horoskopska znaka, a možda ste to baš vi ili vaše dijete.

Shutterstock 

Vodenjaci

Oni imaju visoku razinu analitičke inteligencije, koja se mjeri kognitivnim sposobnostima i koeficijentom inteligencije. Ovaj zračni znak poznat je po osobinama kao što su inovativan pristup rješavanju problema i gledanju na život kroz posebne naočale. Ljudi rođeni u znaku Vodenjaka su mislioci, neovisni su o drugima i vrlo kreativni.

Škorpioni

One su najbolji u realnim procjenama i razumijevanju svijeta u cjelini. Škorpioni su vrlo analitični, ali i suosjećajni, intuitivni i strpljivi. Imaju prirodnu intelektualnu radoznalost, žele znati sve o onome što je predmet njihova zanimanja.

Blizanci

Kao predstavnici zračnih znakova, Blizanci su vrlo znatiželjni i nemirnog duha, što ih stalno potiče da istražuju i uče nove stvari. Upravo zbog toga, sami sebe stavljaju u poziciju kontinuiranog samorazvoja od malih nogu. K tomu, oni su majstori komunikacije pa svoje intelektualne sposobnosti često dobro iskoriste te kroz život ostvare uspješnu poslovnu karijeru.