Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmo vam daruje atraktivni planer

Cosmo zna da je vrijeme darivanja i stoga vam poklanja atraktivni planer powered by Always! Najljepše, najuzbudljivije i najdraže trenutke zabilježite u omiljenom Cosmo planeru! I ne zaboravite – Cosmo djevojka ne čeka da joj se ...

Uz to što vam donosi slatki dar, novi Cosmo 'vrvi' i inspirativnim pričama! U susret novom ljetu pripremili smo vam nekoliko novogodišnjih lookova u kojima se najbolje pleše, ljubi, tulumari i izgleda spektakularno – na rasplesanom tulumu, u cool klubu, na glamuroznoj večeri, gradskim ulicama ili šminkerskom kućnom partiju... Sigurni smo da se mnogi od tih ključnih odjevnih komada skrivaju u dubini vašeg ormara! Njega neka bole oči od gledanja u vas, party kraljicu, a vas neka bole noge od plesa! Let's dance!

Pripremate novogodišnji party i želite oduševiti goste slasnim delicijama bez puno muke? Budite cool domaćica i pripremite 'snacks on a stick' večeru s obiljem delicija jednostavnih za pripremu, a posluženih na štapićima! Potražite prave Cosmo recepte!

Zašto je siječanj opasan za ljubav? Prvi mjesec u godini prati reputacija najhladnijeg mjeseca, ali nije je zaslužio samo niskim temperaturama. Osim nosova i prstića, siječanj je u stanju ohladiti i srca! Lifestyle kolumnistica, Jasmina Rodić, otkriva trikove kako da vam se to ne dogodi!

Bez obzira planirate li dočekati Novu godinu na plesnom podiju ili krevetu, želimo vam da u 2015. godinu uđete s osmijehom! Neka vas četiri vedre i smjele Cosmo cure svojim novogodišnjim planovima i željama inspiriraju za najluđu noć u godini! 3, 2, 1... sretna Nova godina! I neka u novom ljetu, svih 365 dana u godini atraktivni Cosmo planer powered by Always uvijek bude uz vas!

Tekst i foto:Cosmopolitan.hr

Najnovije

Najpopularnije