Slavna holivudska glumica Cameron Diaz sa suprugom Benjijem Maddenom na Instagramu je objavila da je postala majka drugog djeteta. Sretni roditelji već imaju četverogodišnju kćer Raddix koju je rodila surogat majka, a sada je u njihovu obitelj stigao i dječak Cardinal.

"Blagoslovljeni smo i uzbuđeni što možemo objaviti rođenje našeg sina, Cardinala Maddena. On je odlično i svi smo tako sretni što je ovdje! Zbog sigurnosti i privatnosti svoje djece nećemo objavljivati ​​nikakve fotografije, ali stvarno je sladak. Osjećamo se tako blagoslovljeno i zahvalno. Šaljemo puno ljubavi od naše obitelji", poručili su sretni roditelji.

Inače, kći Raddix je rođena kad je glumica imala 48 godina, a 2022. godine u 'Kelly Clarkson Showu' Cameron je rekla da je majčinstvo najbolja stvar koja joj se dogodila u životu. 

Cameron Diaz u 52 godini dobila drugo dijete
Shutterstock 

"Sve se promijenilo otkako sam dobila kćer, želim doživjeti još bar 50 ili 60 godina zbog toga što imam malo dijete", rekla je prije dvije godine Cameron, koja je napustila filmsku industriju 2014. kada je započela vezu s Benjijem te započela posao s proizvodnjom vina, a ostvarila se i kao majka.