Američki mediji jednoglasno čestitaju Janet Jackson koja će uskoro postati majka. Kako je poznato da pjevačica već dugo želi dijete, ovo je za nju najljepša stvar koja joj je mogla dogoditi. S ciljem da se što više posveti obiteljskom životu, 49-godišnja Janet je najavila odgađanje planirane turneje. ‘Moj muž i ja planiramo obitelj, stoga ću morati odgoditi turneju’, napisala je na svojem Twitter profilu.

janet-jackson-zatrudnjela-u-50-godini-zivota
MIAMI, FL-SEPT 20: Janet Jackson performs during Janet Unbreakable World Tour at The American Airlines Arena on September 20, 2015 in Miami, Florida. ((photo by Alberto E. Tamargo/SIpa USA) *** Please Use Credit from Credit Field ***, Image: 259530255, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA
Rečenica koju je dodala definitivno je vodila na to da je slavna pjevačica u drugom stanju. ‘Molim vas, shvatite koliko je važno da to sada napravim. Moram se odmarati, tako mi je liječnik rekao. Ali nisam vas zaboravila. Nastavit ću s turnejom čim budem mogla’, dodala je Janet. Nakon toga počela su nagađanja kako se ono što već dugo priželjkuje, Janet napokon i ostvarilo. Bliski izvor za Entertainment Tonight to je i potvrdio. Janet je u drugom stanju i ona i njezin suprug presretni su.

Čitav je niz poznatih i slavnih žena koje su rodile vrlo kasno, u kasnim tridesetima ili četrdesetima i time se Janet ne izdvaja mnogo od svojih kolegica. Među njima su se našle Brooke Shields, Emma Thompson, Mariah Carey, Courteney Cox, Celine Dion, Iman, Halle Berry i mnoge druge.

Tekst: Story.hr

Foto: Profimedia