Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CAMERON DIAZ POSTALA JE MAJKA U 47. GODINI, A OTKRILA JE KAKO ODGAJA KĆER: 'Ispričavam joj se za svoje ponašanje'

Autor Sanja Matasić

Cameron je postala mama u kasnim 40-ima, a evo i s kojim se izazovima bori.

 Cameron Diaz Izvor: Patrick/BFA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tijekom gostovanja u The Kelly Clarkson Showu u svibnju ove godine Cameron Diaz, bivša glumica koja je postala majka u kasnim 40-ima, otkrila je što ju najviše brine kad je riječ o odgoju svoje 2-godišnje kćeri Raddix Madden.

Većina brige o dvogodišnjem djetetu, bila je iskrena Cameron, svodi se samo na provjeravanje osnovnih bioloških potreba – 'Je li jela? Je li umorna? Koliko je sati spavala? Kad je posljednji put jela? Kad je zaspala?'

Bivša je glumica istaknula da je njezina roditeljska odgovornost naučiti komunicirati sa svojim djetetom, ali i njoj pomoći da kroz riječi izrazi svoje emotivno stanje, ono što je doživjela i svoje potrebe.

No, Cameron smatra kako je važno da učenje komunikacije ide u oba smjera i da je važno da, kada ona, kao roditelj, izgubi živce i povisi ton na svoju dvogodišnjakinju, treba joj se ispričati za svoje ponašanje.

 cameron diaz Izvor: NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

'Ako se naljutite na dijete, nemojte otići, a da mu niste pokušali objasniti zbog čega ste tako reagirali. Čak i dvogodišnjaku možete reći: 'Oprosti, mama te uznemirila, bila sam nervozna. Nisam ti željela reći te ružne stvari. Mama ne misli tako', savjetuje Cameron.

Cameron Diaz i njezin suprug Benji Madden postali su roditelji 2019. godine, a otkad se Raddix Madden rodila, odlučili su svoju obitelj držati dalje od očiju javnosti. 'Iako smo bili presretni što možemo podijeliti sretnu vijest da smo postali roditelji, osjetili smo snažnu potrebu da zaštitimo privatnost svoga djeteta. Dakle, nećemo objavljivati slike niti dijeliti više detalja, osim činjenice da je stvarno jako slatka!', izjavila je Cameron u jednome intervjuu nedugo nakon što je postala majka.

Cameron Diaz je postala majka tek u svojoj 47. godini, a tada nije bila škrta na riječima kada je govorila o svim radostima majčinstva.

'Mnogi ljudi to rade obrnuto... vjenčaju se i imaju obitelj u mladosti', bivša je glumica izjavila u podcastu kod Naomi Campbell. 'Ja sam se za majčinstvo odlučila u drugoj polovici svog života... jedini je pritisak sada što moram doživjeti 107 godina!, našalila se tada Cameron na račun kasnoga majčinstva.

Možda će vas zanimati

Najnovije