Glazbenica Alka Vuica na svom je Instagram profilu objavila još jednu obiteljsku fotografiju na kojoj pozira uz sina Ariana i njegovog oca Vuka Veličkovića, a kraj nje je napisala: "Da zauvijek budemo ovako lijepi i sretni". Alka i srpski umjetnik Vuk upoznali su se 1988. godine kad je ona bila na vrhuncu slave, no njihova ljubav nije opstala unatoč tome što su 1989. dobili sina. Iako je Ariana odgajala kao samohrana majka o Vuku nikad nije ružno govorila i nekoliko je puta isticala da su u odličnim odnosima.

Alka-Vuica-Arian-Vuica-i-Vuk-Velickovic.jpg
Story Press Alka i Vuk sa sinom Arianom dok je još bio dječak

"Veza između mene i Vuka nije uspjela jer smo bili mladi i stalno razdvojeni. On je živio u Parizu, ja u ratom poharanoj Hrvatskoj. Ipak, Vuk i ja imamo divan odnos. Volim ga i znam da on voli mene jer je otac mog sina", ispričala je prije desetak godina i dodala: "Nije mi teško palo saznanje da ću sama podizati sina. Nekako sam uvijek predosjećala da ću biti samohrana majka. No, da sam imala muža, rodila bih još šestero djece jer volim biti majka i kućanica".

Budući da je odmalena okružen glazbom ne čudi što je i Arian krenuo majčinim stopama te je poznat kao jedan od začetnika hrvatske trap scene. Alka je u velikom intervjuu za Story nedavno otkrila da je većina pjesama nastala u podrumu obiteljske kuće u zagrebačkom Borovju, točnije garaži koju su pretvorili u studio. "Tu su svoje najveće hitove snimili i Kuku$, Hiljson Mandela, Shira Rodbina, High5, Swana, Goca R.I.P, Buntai, Sjena i mnogi drugi strani i domaći izvođači. U našem podrumu nastala je i pjesma ‘Blood On My Jeans’ Juicea Wrlda, poznatog repera, a koja je mjesecima bila prva na Billboardovoj ljestvici. Vjerujem da će još mnoge trap i pop pjesme nastati u našem kućnom studiju, a ja ću ih s užitkom pratiti u nastajanju", ispričala je ponosna Alka čiji je sin završio studij produkcije u Londonu, a djeluje pod umjetničkim imenom Strapazoot.


Alka je otkrila i što je još najvažniji muškarac u njezinom životu naslijedio od nje. "Mislim da su to duhovitost, talent za pisanje, humanost i znatiželja. Naravno i lijepe velike oči", rekla je.