Faye White, 19-godišnjakinja iz Velike Britanije, nije ni znala da je trudna kada je u svibnju ove godine rodila kćer Lune-Grace Behrens. Malena je na svijet stigla u 37. tjednu trudnoće i iznenadila sve prisutne. Nesvjesna da je trudna, majka je nastavila tulumariti, piti i pušiti. Naime, Faye i njezin partner Aidan Behrens s kojim je u vezi četiri godine imaju dvogodišnjeg sina Brodyja-Chasea, a u svibnju prošle godine izgubili su još jednu bebu u 18. tjednu trudnoće. Faye ističe da su joj te dvije trudnoće bile sasvim drugačije, imala je trbuh i znala je da čeka dijete.

„Koristili smo metodu prekinutog snošaja, pa sam znala da postoji rizik za trudnoću. Napravila sam otprilike šest testova na trudnoću tijekom devet mjeseci i svi su bili negativni. Prvi sam napravila u srpnju/kolovozu kad sam tek ostala trudna s njom. Ponovno sam se testirala tek u studenom, ali i to je bilo negativno. Čak sam radila test pet dana prije nego li sam rodila Lunu u kupaonici i bio je negativan. Čitavo vrijeme trudnoće imala sam mjesečnice. Bila sam naduta, ali nisam razmišljala o tome jer je trbuščić bio kako sitan, a bila sam tako velika sa svojim sinom. Nisam morala kupovati novu odjeću. Nisam imala mučnine. Nisam osjećala nikakve bolove. Kada sam bila trudna s Brodyjem, imala sam ogroman trbuh. Bila sam umorna, ali nisam tome pridavala pažnju. Liječnici su me pitali kako nisam osjetila njezino kretanje. Iskreno, nisam imala pojma“, ispričala je za Daily Mail i otkrila da se jedno jutro probudila uz ogroman nalet vode iz vagine.

'Isprva sam mislila da je možda urinarna infekcija. Oko 20 minuta kasnije počeli su trudovi. Nazvala sam svekrvu i rekla da moram u bolnicu, jer me boli trbuh. Bila sam u šoku - samo sam vrištala. Bila sam tako zbunjena. Otišla sam na WC jer sam osjećala snažan pritisak, kao da nešto izlazi iz mene. Ispostavilo se da je to njezino stopalo. Na kraju sam zvala hitnu pomoć. Od trenutka kada mi je pukao vodenjak do poroda prošla su dva sata, bilo je tako brzo“, priča Faye koja je sjela u kola hitne pomoći s namjerom da ju prevezu do bolnice no beba je rođena u stražnjem dijelu vozila.