Većina žena ne bi riskirala porodom izvan bolnice zbog straha od komplikacija, ali majka četvero djece Rudy Napier iz Hendersona u Nevadi nije imala izbora.

Zapravo, u njezinom slučaju ne govorimo niti o porodu u kućnim uvjetima, nego o porodu u automobilu, na prometnoj cesti, s njezinih troje djece na stražnjem sjedalu.

Nakon što je Rudy dobila trudove, njezin suprug Michael Anthony je nju i njihovo troje djece smjestio u auto i krenuli su prema bolnici. No beba je odlučila iznenaditi cijelu obitelj. Trudovi su počeli biti intenzivniji, a za manje od 5 minuta malena Joilee je ugledala svijet.

Osim što je vozio auto, tata Michael je uspio svojoj supruzi asistirati na porodu i davati joj upute što da radi, a djeca na stražnjem sjedalu su u panici plakala. Da je riječ o sretnom događaju, bilo im je jasno tek kada su ugledali svoju sestricu i uvjerili se da je sve u redu i s mamom i s bebom.

Trenutak kada je majka rodila na prednjem sjedalu automobila, snimio je njihov 10-godišnji sin. 

'Roditi dijete u vožnji na prednjem sjedalu, s troje uplakane djece na stražnjem sjedalu... Zaslužujem nagradu', napisala je mama na svome Facebook profilu te je dodala da se nada da njezino troje djece neće biti traumatizirano ovim iznenadnim, ali radosnim događajem.