Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAKO ZVIJEZDE ODGAJAJU DJECU? Pamela sinovima dopušta drogu i alkohol, a Madonnina kćer je danima nosila istu odjeću

Autor Roditelji.hr

Odgoj djece je težak i svaki roditelj koji kaže drugačije laže. Evo kojim se sve zanimljivim metodama u brizi o djeci služe svjetske zvijezde

 Kako svjetske zvijezde odgajaju djecu? Izvor: Profimedia

Njihovi su životi na prvi pogled jako glamurozni, no kada se ugase svjetla reflektora i holivudske zvijezde su obični ljudi koji se nose sa svim svakodnevnim problemima. Pa tako i odgojem djece. Nitko od nas nema priručnik za odgoj, pa tako ni oni. Snalaze se kako znaju i umiju, a u nastavku donosimo neke od najzanimljivijih metoda kojima se služe...

PAMELA ANDERSON

Kada je riječ o odgoju djece, čini se da je Pamela najviše šokirala javnost svojim izjavama. Naime, ona je na svom blogu 2015. godine napisala kako želi da njezina dva sina, tada tinejdžera Brandon i Dylan, "prakticiraju siguran seks, piju, umjereno eksperimentiraju s drogama i pronađu pravu ljubav". “Zaista vjerujem u svoju djecu. Imali su sjajne temelje, vidjeli su svijeta. Donijeli su odlične odluke. Oni su stvarno pametni ljudi. Mislim da donose pravi izbor i ne znam koliko smo im mi uzor, ali bilo nam je jako zabavno“, iskrena je bila Pamela.

 profimedia-0273698454.jpg
Pamelin stariji sin Brandon danas ima 27, a mlađi Dylan 25 godina
Izvor: Profimedia

PENELOPE CRUZ

Penelope je jednom prilikom otkrila kako svojoj djeci, kćeri Luni i sinu Leu od tada 9 i 11 godina, ne dopušta korištenje telefona i društvenih mreža, a samo ponekad mogu pogledati crtiće. Glumica je izričita u odluci da njezina djeca neće imati mobitele ni profile na društvenim mrežama dok ne napune 16 godina. „Vidim da ova metoda štiti mentalno zdravlje, ali čini se da sam dio manjine. Osjećam se stvarno loše zbog onih koji su sada tinejdžeri. Kao da je svijet izvodio nekakav eksperiment na njima: 'Oh, da vidimo što će se dogoditi ako 12-godišnjake izložite tolikoj tehnologiji'. Za njih nema zaštite, njihov se mozak još razvija i to utječe na način na koji vide sebe“, objasnila je Penelope.

 princ12 (1).jpg
Penelope je do sada relativno uspješnu skrivala od kamera 12-godišnjeg Lea i desetogodišnju Lunu
Izvor: Profimedia

MILA KUNIS

Glumački par Mila Kunis i Ashton Kutcher otkrili su kako od 2017. djeci nisu davali poklone za Božić, a na to ih je potaknula velika razmaženost nasljednika, kćeri Wyatt i sina Dimitrija, koji su prije toga dobili sve što su htjeli.“Jedne godine kad smo slavili Božić shvatili smo da djeca više ne cijene niti jedan dar. Ni sami ne znaju što očekuju, samo nešto očekuju“, kaže Mila koja je tada zabranila i djedovima i bakama da im donose darove. „Rekli smo našim roditeljima: 'Molim vas - ako im morate nešto pokloniti, izaberite jedan dar'“, otkrila je.

 profimedia-0805447270.jpg
Mila je kćer rodila prije osam godina, a sina prije šest
Izvor: Profimedia

MADONNA

Madonna je u više navrata isticala kako je vrlo stroga prema svojoj djeci, posebno kada je urednost u pitanju. „Kad bih našla prljavu odjeću na podu sobe svoje kćeri Lourdes, uzela bih svu njezinu odjeću i ne bih joj je vratila. Morala je svaki dan u školu nositi istu odjeću dok nije naučila lekciju“, zaprepastila je svojim stavom ova pjevačica.

 Untitled7.jpg
Pop kraljica je majka šestero djece, 26-godišnje biološke kćeri Lourdes, 22-godišnjeg biološkog sina Rocca, te posvojenih 17-godišnjeg Davida, 17-godišnje Mercy, 17 i desetogodišnjih blizanaca Estere i Stelle
Izvor: Instagram

GWYNETH PALTROW

Prije deset godina Gwyneth je u intervjuu za magazin “Instyle!” sve iznenadila rekavši da svojoj djeci, kćeri Apple i sinu Mosesu, dopušta gledanje TV emisija, ali samo ako su na španjolskom ili francuskom jeziku. „Kad sam u Francuskoj, odem na Boulevard Beaumarchais i kupim im sve njihove omiljene crtiće“, rekla je Paltrow.

 Snapinsta.app_322962382_1690574908062901_3288461505301591876_n_1080.jpg
Kćer popularne glumice danas ima 19, a sin 17 godina
Izvor: Instagram

 Izvor: Stil.rs

Možda će vas zanimati

Najnovije