Majčini geni čine 50% DNA, a ostalih 50% čine očevi geni, tako da nikad ne znate što očekivati dok se dijete ne rodi. U slučaju ovih holivudskih zvijezda, barem kada je fizički izgled u pitanju, genetika je u potpunosti prevagnula na njihovu stranu. Ovi slavni roditelji dobili su djecu koja su njihove istinske kopije.

Glumac Jude Law i sin Rafferty

13 klinaca koji izgledaju identično kao njihovi slavni roditelji
Profimedia 13 klinaca koji izgledaju identično kao njihovi slavni roditelji

I otac i sin mogu se pohvaliti čarobnim, svijetlim očima i odvažnim crtama lica. Jude i Rafferty nisu slični samo po izgledu, ovaj 26-godišnjak je krenuo očevim stopama i kada je karijera u pitanju. U intervjuu za britanski GQ Rafferty je istakno kako m je otac veliki uzor. "Stalno postoji ta usporedba, i to mi je prilično smiješno jer očito ćemo izgledati prilično slično - on je moj tata", istaknuo je.

Glumica Lisa Bonet i kćer Zoe Kravitz

profimedia-0273771159.jpg
Profimedia 

Obje imaju izražene jagodice i sitne pjegice na licu i doista izgledaju kao blizanke. Jednom prilikom je Zoe na Instagramu objavila fotografju s roditeljima iz '89., a modni dizajner i prijatelj obitelji, Alexander Wang, odmah je komentirao: "O M G ti si doslovno kopija svoje mame!".


Supermodel Cindy Crawford i kćer Kaia Gerber

princ8.jpg
Shutterstock, Profimedia 

Ne samo što imaju identične crte lica već je 22-godišnja kći Kaia nastavila graditi uspješnu karijeru na modnim pistama i, baš poput nekad davno svoje majke, postala je glavna ljepotica u industriji.

Glumica Meryl Streep i kćer Grace Gummer

profimedia-0263355494.jpg
Profimedia 

Talentirana Meryl Streep je tijekom svoje karijere u Hollywoodu svijetu podarila nekoliko nagrađivanih filmova. No, njezino nejveće postignuće je, ističe, to što je postala majka četvero djece. A čak dvoje, Grace i Mamie, su krenule njezinim stopama. Grace je toliko nalik Meryl da ih je lako zamijeniti. Od očiju do oblika nosa, čak i osmijeh – 37-godišnja Grace je naslijedila sve.

Glumac Michael J. Fox i sin Sam

profimedia-0151057018.jpg
Profimedia 

Michael J. Fox bio je toliko oduševljen što će postati tata da su on i njegova supruga Tracy tada rekli za People: "Odradili smo cijeli posao s glazbom za bebe, stavili smo slušalice na Tracyin trbuh i puštali sve - od Vivaldija do Allman Brothersa". Njihov je danas 34-godišnji sin Sam prava kopija svog oca, a odabrao je baviti se i glumačkim poslom.


Glumac Sean Penn i sin Hopper Jack

princ9.jpg
Profimedia 

Osim što izgleda isto kao otac, 30-godišnji Hopper je krenuo Seanovim stopama u Hollywoodu. Posljednjih godina se iskazao kao glumac i producent za velike hitove.

Glumica Blythe Danner i kćer Gwyneth Paltrow

princ10.jpg
Profimedia 

Ne samo da Blythe i Gwyneth dijele sličan oblik obrva i svijetlu boju očiju, već su i njihove visoke jagodice i osmijesi gotovo identični. A i holivudske karijere su im identične. Gwyneth je jedna od rijetkih nasljednica glumačke dinastije koja je i sama ostvarila velik uspjeh na filmu.

Glumica Goldie Hawn i kćer Kate Hudson

profimedia-0016948214.jpg
Profimedia 

Goldie i Kate uvijek su isticale posebnost svog odnosa. "Veza između majke i kćeri je drugačija. Kako starimo, sve je više ljubavi, radosti, smijeha, tuge koju dijelimo”, objasnila je Goldie. Ne samo da su talentirane žene slične po crtama lica i plavim kovrčama, već dijele i strast prema glumi i obitelji.

Glumac Tom Hanks i sin Colin

profimedia-0230230455.jpg
Profimedia 

Tom Hanks je jedan od najomiljenijih glumaca u Hollywoodu, a njegov 45-godišnji sin Colin kaska za njim. Na prvi pogled njih su dvojica isti. Imaju identične crte lica, kosu pa čak i osmijeh.

Glumica Reese Witherspoon i kćer Ava Phillippe

Snapinsta.app_377403962_783093206838067_5574596683883054062_n_1080.jpg
Instagram 

Bila je zlatna djevojka Hollywooda i rano je s glumcem Ryanom Phillippeom dobila dvoje djece. Njezina kćer Ava prava je kopija svoje majke, a prošli tjedan je navršila 24 godine.

Supermodel Kate Moss i kćer Lila Grace Hack

princ11.jpg
Profimedia 

U 90-ima su postojale Naomi Campbell, Cindy Crawford i, naravno, Kate Moss. Novu modnu eru predvode njihove kćeri pa tako osim Kaije na modnim pistama gledamo i 20-godišnju Lilu koja je definitivno naslijedila majčine gene kada je izgled u pitanju.


Glumac Clint Eastwood i sin Scott

princ12.jpg
Profimedia 

Biti sin jednog od najpopularnijih holivudskih lica možda zvuči lijepo, ali Scottu Eastwoodu nije uvijek bilo lako. "Moj otac je definitivno stara škola. Odgajao me s integritetom - da dođem na vrijeme, pojavim se i marljivo radim", kaže 37-godišnji Scott koji s ocem dijeli identičan fizički izgled, ali i ljubav prema glumi.

Glazbenik Mick Jagger i kćer Georgia May

princ13.jpg
Profimedia 

Najmlađa kćer supermodela Jerry Hall i ikone Rolling Stonesa naslijedila je očev izgled, ali ne i njegovu sklonost glazbi. Ova 31-godišnjakinja je odlučila krenuti majčinim stopama i pojavila se na bezbrojnih naslovnica časopisa i modnih pista diljem svijeta.