Najbrojnija britanska obitelj Radford živi u engleskom gradiću Morecambeu i toliko su popularni i neobični da imaju svoj show „22 Kids and Counting“ na kanalu Channel 5. Domaćica Sue ima 48 godina, a njezin suprug Noel 52 godine.Prvo dijete, Chrisa, dobili su kada je Sue imala svega 14 godina, tako da njihov sin danas ima 34 godine. Osim njega roditelji su i Sophie (29), Chloe (28), Jacka (26), Daniela (24), Lukea (23), Millie (22), Katie (21), Jamesa (20), Ellie (18), Aimee (17), Josha (16), Maxa (14), Tillie (13), Oscara (12), Caspera (11), Hallie (8), Phoebe (7), Archieja (6), Bonnie (5) i najmlađu Heidie koja ima 3 godine. Nažalost, 17. dijete para, sin Alfie, rođen je mrtav 2014. godine.

Iako je otac poduzetnik, vlasnik lokalne slastičarnice, obitelj je u početku morala paziti na svoje financije jer nije lako prehraniti mnogobrojnu obitelj. Tako su priznali kako su se jedno vrijeme držali strogog tjednog budžeta od 250 funti.

No njihovi su obožavatelji primijetili da obitelj sada, otkako imaju svoju emisiju, živi znatno raskošnijim načinom života.Tijekom posljednjih 12 mjeseci bili su na nekoliko međunarodnih putovanja, uključujući i odmor u Disney Worldu te posjet New Yorku. Kupili su i luksuzni kamper, u vrtu su postavili hidromasažnu kadu, a djeca nose dizajnersku odjeću. Stoga su sve glasnije kritike na račun njihovog odgoja. Naime, prozivaju ih da su razmazili svoju djecu.

'Mislim da naša djeca nisu razmažena. Trudimo se pružiti im dobar život. Stvarno ne smatram da smo ih razmazili, pa nije da im cijelo vrijeme kupujemo darove. Poklone dobiju za rođendan i Božić, ali sigurno ne stalno', objasnila je Sue i otkrila planiraju li imati još djece. 'Ne. Definitivno ne. Heidie sad ima tri godine, više ne nosi pelene, uskoro ćemo se riješiti i kolica. Sad je puno lakše', objasnila je.

Obitelj Radford živi isključivo od vlastitog rada, ne koriste nikakve državne beneficije. Procjenjuje se da su do sada na potrebe svoje djece potrošili milijun funti. A u međuvremenu su postali i baka i djed.