“Još jedna godina s ovim mališanom ispunjena srećom, smijehom I radosti. Nisam znala da postoji ovolika količina ljubavi. Sretan rođendan, jako te volim!”, napisala je glumica Eva Longoria na svom Instagramu i uz ovu dirljivu posvetu sinu Santiagu povodom njegovog 5. rođendana, objavila je i video s njegovim fotografijama.

Eva je jednom prilikom priznala da nije imala želju postati majka no nakon što je postala maćeha troje djece koje je njezin suprug José Antonio "Pepe" Bastón dobio u bivšoj vezi, shvatila je da bi voljela i sama postati majka. Par, koji se vjenčao 2016. je u prosincu 2017. objavio vijest da čekaju zajedničko dijete. Nakon što je rodila malenog Santiaga i postala majka, Longorijin se život iz temelja promijenio.

"U trenutku kada su mi ga stavili u naručje shvatila sam da prije nisam znala za ovakvu ljubav", otkrila je 48-godišnja Teksašanka samo četiri mjeseca nakon njegovog rođenja i priznala da ju je majčinstvo u potpunosti promijenilo na način da drugačije gleda na svijet. Toliko je vezana za dječaka da se rijetko rastaje od njega, a otkako se rodio putovao je s majkom na posao i dolazio na njezina snimanja. "On je sa mnom cijelo vrijeme! Ako me pratite na Instagramu, vidjet ćete da je na setu sa mnom, da je i na sastancima sa mnom", ispričala je Longoria i dodala da ga u potpunosti želi uključiti u svoj život i u sve što radi.

“Mislim da žene to rade cijelo vrijeme, svaki dan. Žene stalno nastoje uskladiti posao i obitelj. I ja sam samo jedna od tih žena", otkrila je jednom prilikom i dodala kako ju sin ne prepoznaje kada se sredi za crveni tepih ili snimanje. Prvi put kada je odvela Santiaga na posao zbunio se kad ju je vidio našminkanu. “Gledao me kao da se pita: 'Tko si ti, gdje mi je mama?'. Ja sam mu samo rekla: 'Ovako mama stvarno izgleda, dušo'“, našalila se i priznala da ju ne bi smetalo kada bi se i njezin sin poželio baviti glumačkim poslom. Ističe da bi ga podržala u svemu.