Većina majki zna da nije lako uskladiti poslovne obaveze, brigu o djeci i istovremeno se posvetiti sebi, svojim ritualima i njezin. Ovim majkama, barem ako je suditi po fotografijama na Instagramu, to odlično polazi za rukom. Njihov modni stil osvojio nas je „na prvu“, a odličan ukus prenijele su i na svoje potomke. Doznajte o kojim je ženama riječ.

SHAY SWEENEY

Instagram Influencerica Shay Sweeney


Ova influencerica iz Houstona ujedno je i uspješna poduzetnica, a u prekrasnim modnim i životnim trenucima koje bilježi na društvenim mrežama sudjeluje i njezino troje djece – sin Ashton i kćeri Aubri i Averi. Fotografije snima suprug Ahmad tako da je cijela obitelj uključena u stvaranje kreativnog sadržaja.

NIKI SKY

Instagram Influencerica Niki Sky


Niki je osnivačica i izvršna direktorica tvrtke Fancy Hair Extensions & Fringe sa sjedištem u Kanadi. Svoj modni stil u kojem uspješno kombinira street brendove i visoku modu pretočila je i na djecu pa svi zajedno izgledaju kao da su išetali iz kakvog kataloga.

CHRISELLE LIM

Instagram Influencerica Chriselle Lim


Ova Azijatkinja ima velik modni utjecaj, a poznata je i pod nadimkom „Your rich mama“. Popularnost je stekla zahvaljujući osebujnom modnom stilu koji nastoji prenijeti i na svoje djevojčice.

MARY WASSNER

Instagram Influencerica Mary Wassner


Ova majka troje djece iz New Yorka sa svojim pratiteljima dijeli sve - od predivnih modnih izdanja do slatkih obiteljskih trenutaka. Ona je ljepotica iz Velike jabuke koju ne želite propustiti.


EVA CHEN

Instagram Influencerica Eva Chen


Vlasnica sada već poznatog heštega #evachenpose kojim označava fotografije u čijem su prvom planu prekrižene noge, odličan par cipela i torbicu, često pozira sa kćeri Renom i sinom Taoom.

MATTIE JAMES

Instagram Influencerica Mattie James


Mnogi bi ju nazvali modernom "supermamom", a o svom obiteljskom životu je napisala i knjigu. Ima dvije djevojčice i jednog sinčića koji svojom slatkoćom osvajaju pratitelje na njezinim društvenim mrežama.