Kada ste vi bili dijete vjerovatno niste brinuli ni o čemu drugome osim o pisanju zadaće i o tome koju ćete igračku dobiti na poklon za rođendan. Za razliku od vas neka djeca danas imaju potpuno drugačije djetinjstvo i to zahvaljujući dobitku na lutriji genetike. Naime, ovih 5 mališana prozvani su „najljepšima“ na svijetu što im je donijelo unosne ugovore u modnoj industriji i gomilu pratitelja na društvenim mrežama. A neki od njih još nemaju niti 10 godina.


MIA AFLALO
Rođena je u Tel Avivu u Izraelu, ima samo 9 godina i već je zahvaljujući prirodno dugoj, lijepoj kosi ostavila trag na modnom tržištu. Mia je bila i na stranicama britanskog Voguea.

Instagram Najljepša djevojčica Mia Aflalo

FAROUK JAMES
Ovaj devetogodišnjak iz Londona postao je Instagram senzacija zahvaljujući svojoj jako dugoj kosi. Iako mu je ona donijela slavu, modne ugovore i novac, njegova majka često je na udaru kritika onih koji smatraju da bi dječaci trebali nositi isključivo kratku kosu.

Instagram Najljepši dječak Farouk James

VIOLETTA ANTONOVA
Violetta je rođena u Rusiji 2014. godine, a manekenstvom se počela baviti kada je imala pet godina. Roditelji su ju odmalena ohrabrivali da slijedi svoje snove, tako da je ova djevojčica danas jedna od najpopularnijih u Rusiji, a na Instagramu ju prati više od milijun ljudi.

Instagram Najljepša djevojčica Violetta Antonova

AVA MARIE I LEAH ROSE CLEMENTS
Jednojajčane blizanke Clements rođene su 2010. godine i vjerovatno su najpopularniji dječji modeli današnjice. Kad su imale sedam godina, roditelji su potpisali ugovor s dvije agencije za modele, a mediji ih nerijetko nazivaju "najljepšim blizankama na svijetu“.

Instagram Najljepše blizanke na svijetu