Svatko je čuo barem neku nevjerojatnu priču s poroda, ako nigdje drugdje, onda na internetu.

Ariel, majka sedmero djece, na svome je TikToku objavila priču i video sa svoga posljednjeg poroda, kada je nakon šest dječaka rodila djevojčicu.

Naime, ona je svoju bebicu rodila u zahodu, u svome domu, s njom je bio njezin suprug, a sama je uhvatila djevojčicu koja je na porodu težila 4 kilograma.

@arielctyson Talk about the biggest shock of my life! Pregnant to delivering my own baby, to finding out it was our first girl. #arielctyson#arielandmichael#baby#laboranddelivery#pregnancy#mom#reaction#momdad#birth#parents#fyp♬ original sound - ❦

'Uhvatila sam svoju bebu od 4 kg iznad WC-školjke, 50-minutna nakon početka trudova, samo je suprug bio sa mnom', napisala je uz snimku na kojoj je vidno bila šokirana Ariel, podigavši pogled prema svome suprugu, Michaelu, koji je snimio video.

Još više su se iznenadili oboje kada su shvatili da su nakon šestorice dječaka dobili djevojčicu. Potom je mama sedmero djece objasnila kako je samo mislila da bi trebala otići obaviti nuždu tijekom trudova, ali umjesto toga, porodila se.

Suprug Michael je objasnio kako je u zahodu bilo premalo mjesta da se i on još gura kako bi uhvatio bebu pa je taj svečani trenutak prepustio svojoj supruzi.