Mamina ljubav prema bebi i duboka povezanost s njom doista nas ponekad može ganuti do suza. Na Facebok stranici Hitna 194 objavljena je fotografija mame koja je nakon teške saobraćajne nesreće, u teškim bolovima, u bolnici tražila osoblje da joj donese uplakanu bebu na dojenje.

Ova je fotografija prije nekoliko godina obišla svijet, a mama Danni Bett postala je sinonim za herojsku izdržljivost i primjer majčinske ljubavi i požrtvovnosti.

Na fotografiji ona u bolovima na bolničkom krevetu doji svoju djevojčicu nakon što je ona zaplakala od gladi.

Cijelu su priču tih godina prenijeli razni svjetski portali, među kojima i portal Stuff.

Naime, Danni Bett je s dvomjesečnom bebicom krenula na put do svoga oca kako bi mogao upoznati dvomjesečnu unuku Indi. No Danni je izgubila kontrolu nad vozilom i doživjela tešku prometnu nesreću.

Nakon što su obje prevezene u obližnju bolnicu Christchurch Hospital na Novome Zelandu, pružena im je pomoć. Danni je čula kako malena Indie plače od gladi, a sestre su joj htjele ponuditi bočicu, što je i bio dio bolničkog protokola.

No Danni je, unatoč teškim bolovima, inzistirala da joj donesu dijete na grudi, a medicinska sestra iz Christchurch Hospital ovjekovječila je ovaj dirljiv prizor.