Glumački par Mila Kunis i Ashton Kutcher ne samo što su zabavni roditelji, oni imaju prilično opušten pristup odgoju svoga 6-godišnjeg sina Dimitrija i 8-godišnje kćeri Wyatt.

Osim što Mila otvoreno priznaje neke svoje ishitrene odgojne poteze, kao onaj kada je svoju kćer Wyatt pitala je li istom mjerom uzvratila djevojčici u vrtiću koja joj je namjerno gurnula, ona i Ashton vrlo jednostavno doživljavaju roditeljstvo.

U njihovoj obitelji vrijedi pravilo da se vrata kupaonice, ali ni ostala vrata u kući ne zatvaraju. No Mila nije došla do toga zaključka iz nekih filozofija o odgoju, nego čisto iz praktičnih razloga. Naime, kada su joj djeca prohodala, nije mogla nikamo a da oni ne idu za njom, tako niti u kupaonici.

‘Nije bilo važno jesam li vrata zatvorila ili nisam. Nikad nije bilo razlike, ionako su kucali svake dvije sekunde. Pomislila sam da je onda potpuno svejedno i da je jednostavnije ostaviti vrata otvorenima’, objasnila je Mila u nedavnom intervjuu za E! News kako su došli do ‘politike otvorenih vrata’.

Mila i Ashton su ‘šokirali’ javnost prošle godineizjavivši da kupaju svoju djecu tek kada primijete da su prljava, što je izazvalo mnoge polemike na društvenim mrežama i po medijima o njihovu roditeljstvu.

No kako se prašina digla bez nekog velikog razloga, Mila i Ashton su se odlučili našaliti na svoj račun pa su na svojim društvenim mrežama objavili šaljivi video dok su kupali klince, a sve kako bi pokazali da ipak ponekad, ali samo ponekad i njihova djeca imaju doticaj sa sapunom i vodom.